Spectrum Madara skinnespot
Svart, AR111 GU10 3-fase skinne IP20, uten lyskilde

sp.SLIP003038

Den ultimate belysningsløsningen for å imøtekomme selv de mest skiftende behovene under arrangementer. Dette armaturet er skapt for allsidighet og brukervennlighet, slik at du kan tilpasse lyset nøyaktig etter dine krav og ønskede lyseffekter. Med muligheten til å bruke AR111 lyskilder med en GU10-sokkel, kan du enkelt bytte mellom forskjellige lyskildemodeller, noe som gir deg full kontroll over belysningen. Det fungerer også sømløst med Spectrum SMART, noe som betyr at du kan automatisere og tilpasse belysningen etter behov.

Den smarte designløsningen bak dette armaturet sikrer optimal ventilasjon og kjøling av LED-lys på opptil 25W, samt halogenkilder på opptil 50W. Dette garanterer at lyskildene dine forblir kjølige og yter optimalt, uansett belastningen. Samtidig gir den solide konstruksjonen holdbarhet og pålitelighet, noe som betyr at dette armaturet vil tjene deg i lang tid fremover.

Skap den perfekte atmosfæren og belysningen for ethvert arrangement. Med sin allsidighet, ytelse og holdbarhet er dette produktet den ideelle løsningen for både private og kommersielle belysningsbehov. Gjør deg klar for å lyse opp ethvert rom på en stilig og pålitelig måte.



Må kobles til 230V forsyning
Dimensjoner: 160 x 120 mm.
IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

287,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
SokkelGU10
Bredde160 mm.
Dybde120 mm.
MaterialeAluminium