Halo Design
EXPO Spot LED 5W f. HALO TRACK hvit

hd.720637

Halo Track-systemet gir deg all fleksibiliteten du trenger når det kommer til belysning i hjemmet ditt.
Med systemet kan du utvide lyset i alle rom, og du kan montere både spotlights og pendler i skinnen.
Med Halo Track-systemet er det uendelige muligheter for belysning, slik at du kan få det perfekte utseendet til ethvert rom.
Det beste av alt er at systemet er enkelt å installere og du kan få det perfekte utseendet du drømmer om.



EXPO Spot LED 5W for HALO TRACK - Hvit

EXPO Spot LED 5W for HALO TRACK er et kraftig og fleksibelt spotlys for bruk på en HALO skinnesystem. Med sin elegante hvite design passer den godt inn i ethvert moderne interiør.

Denne LED-spotlampen har en effekt på 5W og bruker en GU10-sokkel. Den må kobles til en 230V strømkilde for å fungere ordentlig.

Med en lysstyrke på 340 lumen og et fokusert lys på 38 grader, gir EXPO Spot LED et kontrollert og presist lys. Dette gjør den ideell for belysning av spesifikke områder eller gjenstander.

En av de viktigste egenskapene til dette produktet er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, viser den alle farger på en naturlig og vakker måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste bruksområder.

Ved å bruke LED-er av høyeste kvalitet kan man forvente en lang og pålitelig driftstid på opp til 30 000 timer. I tillegg opprettholder LED-ene sin lysstyrke over tid, med minimal tap. Dette, kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, sikrer at produktet har en lang levetid.

EXPO Spot LED har dimensjoner på 14 x Ø5,5 mm og har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor må brukes innendørs.

Mer informasjon

499,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke340 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde14 mm.
Diameter5.5 mm.
MaterialeMetall