Halo Design
EXPO Spot LED 5W f. HALO TRACK hvit

hd.720637

Halo Track-systemet gir deg all fleksibiliteten du trenger når det kommer til belysning i hjemmet ditt.
Med systemet kan du utvide lyset i alle rom, og du kan montere både spotlights og pendler i skinnen.
Med Halo Track-systemet er det uendelige muligheter for belysning, slik at du kan få det perfekte utseendet til ethvert rom.
Det beste av alt er at systemet er enkelt å installere og du kan få det perfekte utseendet du drømmer om.



EXPO Spot LED 5W f. HALO TRACK hvit

EXPO Spot LED 5W f. HALO TRACK hvit er et belysningsprodukt som er designet av Halo Design for å passe til HALO TRACK systemet. Med en effekt på 5W og en GU10-fatning, er dette lyset en enkel og energieffektiv løsning for belysning.

Produktet er designet for å kobles til en 230V strømkilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke. Med en lysstyrke på 340 lumen og et fokusert lys med en spredningsvinkel på 38 grader, gir dette lyset en god kontroll over belysningen. Dette er spesielt nyttig når du ønsker å rette lyset mot spesifikke områder eller objekter.

En viktig egenskap ved EXPO Spot LED 5W f. HALO TRACK hvit er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85 sikres naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste belysningsbehov, og sikrer at fargene ser ut som de skal.

Den bruker LED av høyeste kvalitet for å sikre lang og pålitelig drift. Med en forventet levetid på opptil 30.000 timer og minimal reduksjon i lysstyrke over tid, kan du stole på at dette produktet vil vare lenge. En profesjonell og pålitelig driver sikrer riktig strømforsyning, mens god kjøling bidrar til å forlenge levetiden ytterligere.

Dimensjonene på EXPO Spot LED 5W f. HALO TRACK hvit er 14 x Ø5.5 mm, noe som gjør det enkelt å plassere og installere. Vær oppmerksom på at produktet har en IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vannbestandig. Unngå derfor bruk i fuktige områder eller utendørs.

Mer informasjon

499,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke340 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde14 mm.
Diameter5.5 mm.
MaterialeMetall