Halo Design
Senterkobling HALO TRACK svart

hd.720187

Halo Track midtre koblingsstykke i Sort brukes hvis du trenger å kunne bevege retningen på skinnene dine og dermed har du fleksibiliteten til å kunne vinkle i den retningen du ønsker med dette tilbehøret.
Skinnene finnes i to forskjellige lengder - 1,2 og 2 meter, som kan sages til etter behov, og monteres i forlengelse med El-samler, 90 gr.
vinkelstykke eller med variabel bend, dersom Flex snekker er valgt.
Design din helt egen bybane i hjemmet og i de rommene du ønsker å lyse over bakken.
Halo sporskinnesystem er et helt unikt system hvor kun fantasien setter grenser.
Du kan forlenge, koble sammen, vinkle og krysse, slik at du får lys akkurat der du ønsker det.
Slipp løs dine kreative evner og lag din egen lyse frase.



Produktbeskrivelse:

Leter du etter en senterkobling for ditt lysprosjekt? Da er Halo Design Senterkobling HALO TRACK svart det perfekte valget for deg. Denne senterkoblingen er designet for å gi deg både funksjonalitet og estetikk.

Dette produktet har en lysstyrke på 640 lumen, noe som sikrer at området du belyser vil være godt opplyst. Med en RA-verdi på 80-85 kan du være trygg på at lyset vil vise alle farger på en naturlig og vakker måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov og gir en behagelig og behagelig atmosfære.

Halo Design Senterkobling HALO TRACK kommer i dimensjonene 10 x Ø5 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å installere. Den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor anbefales det å bruke den innendørs eller i tørre områder.

Uansett om du ønsker å belyse et hjemmekontor, en butikk eller et showroom, vil Halo Design Senterkobling HALO TRACK gi deg det lyset du trenger. Det stilfulle svarte designet vil også passere godt inn i enhver innredning.

Bestill nå og opplev kraften og elegansen til Halo Design Senterkobling HALO TRACK svart. La lyset forvandle rommet ditt på en enestående måte!

Mer informasjon

169,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Lysstyrke640 lumens
RA>= 80
Forbruk og spenning
Dimensjoner
Høyde10 mm.
Diameter5 mm.
MaterialePlast