Halo Design
Senterkobling HALO TRACK Hvit

hd.720170

Halo Track midtre koblingsstykke i Hvit brukes hvis du trenger å kunne bevege retningen på skinnene dine og dermed har du fleksibiliteten til å kunne vinkle i den retningen du ønsker med dette tilbehøret.
Skinnene finnes i to forskjellige lengder - 1,2 og 2 meter, som kan sages til etter behov, og monteres i forlengelse med El-samler, 90 gr.
vinkelstykke eller med variabel bend, dersom Flex snekker er valgt.
Design din helt egen bybane i hjemmet og i de rommene du ønsker å lyse over bakken.
Halo sporskinnesystem er et helt unikt system hvor kun fantasien setter grenser.
Du kan forlenge, koble sammen, vinkle og krysse, slik at du får lys akkurat der du ønsker det.
Slipp løs dine kreative evner og lag din egen lyse frase.



Produktbeskrivelse

Halo Design sin Senterkobling HALO TRACK er en stilfull og moderne lysløsning som vil forbedre ethvert roms belysning. Med sin hvite finish passer den fint inn i mange ulike interiørstiler. Denne senterkoblingen gir deg muligheten til å koble til og justere flere lysarmaturer på en diskret og effektiv måte.

Data om produktet

  • Lysstyrke: 640 lumen
  • Lyskvalitet: Høy med en RA-verdi på 80-85
  • Dimensjoner: 10 x Ø5 mm
  • IP20: Ikke vanntett

Beskrivelse

Denne senterkoblingen fra Halo Design er en ideell løsning for deg som ønsker å skape et lysende fokus i rommet ditt. Med en imponerende lysstyrke på 640 lumen vil denne senterkoblingen gi deg tilstrekkelig lys til de aller fleste behov. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85 kan du være sikker på at lyset som blir kastet ut er naturlig, vakkert og genuint viser alle farger.

Senterkoblingen har en elegant hvit finish som passer godt inn i mange ulike interiørstiler. Med dimensjoner på 10 x Ø5 mm er den diskret og tar minimalt med plass. Den kan plasseres strategisk og justeres etter behov for å skape den perfekte belysningen i rommet ditt.

Vennligst merk at denne senterkoblingen har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett. Derfor anbefales det å bruke denne senterkoblingen kun innendørs eller i tørre områder.

Med Halo Design sin Senterkobling HALO TRACK kan du være sikker på å få en stilfull, effektiv og pålitelig løsning for belysning. Skap den perfekte atmosfæren i ethvert rom med denne flotte senterkoblingen.

Mer informasjon

169,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Lysstyrke640 lumens
RA>= 80
Forbruk og spenning
Dimensjoner
Høyde10 mm.
Diameter5 mm.
MaterialePlast