Halo Design
Senterkobling HALO TRACK Hvit

hd.720170

Halo Track midtre koblingsstykke i Hvit brukes hvis du trenger å kunne bevege retningen på skinnene dine og dermed har du fleksibiliteten til å kunne vinkle i den retningen du ønsker med dette tilbehøret.
Skinnene finnes i to forskjellige lengder - 1,2 og 2 meter, som kan sages til etter behov, og monteres i forlengelse med El-samler, 90 gr.
vinkelstykke eller med variabel bend, dersom Flex snekker er valgt.
Design din helt egen bybane i hjemmet og i de rommene du ønsker å lyse over bakken.
Halo sporskinnesystem er et helt unikt system hvor kun fantasien setter grenser.
Du kan forlenge, koble sammen, vinkle og krysse, slik at du får lys akkurat der du ønsker det.
Slipp løs dine kreative evner og lag din egen lyse frase.



Data om produktet:

Lysstyrke på 640 lumen, noe som gir et sterkt og klart lys som er ideelt for ulike belysningsbehov. Med denne lysstyrken vil du kunne oppnå god belysning i rommet.

Halo Design Senterkobling HALO TRACK Hvit tilbyr en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset har en god fargegjengivelse og viser fargene på en naturlig og nøyaktig måte. Uansett om du trenger belysning til arbeid, lesing eller dekorative formål vil denne lyskvaliteten være tilstrekkelig.

Dimensjoner:

Produktet har dimensjonene 10 x Ø5 mm, noe som gjør det kompakt og enkelt å plassere. Du kan enkelt montere det på ønsket sted uten at det tar opp for mye plass eller blir for dominerende.

Vannbestandighet:

Produktet har en IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vannbestandig. Dette betyr at det ikke bør brukes i våte områder eller utendørs. Det er viktig å holde produktet unna fuktighet og væske for å sikre en trygg og pålitelig bruk.

Mer informasjon

169,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Lysstyrke640 lumens
RA>= 80
Forbruk og spenning
Dimensjoner
Høyde10 mm.
Diameter5 mm.
MaterialePlast