Spectrum SHIFT Globe 5W
Hvit, RA90, Ø10 cm

sp.WLD+40033

Spectrum SHIFT Globe 5W er en globuslampe med minimalistisk og nordisk design. Den kan roteres og passer perfekt inn i SHIFT-systemet. Med sin brukervennlighet er den lett å flytte og klikker lett på plass.

  • Minimalistisk og nordisk design
  • Kulelampe som kan dreies
  • Passer i SHIFT-systemet
  • Lett å flytte
  • Klikker lett



Hva er SHIFT?

SHIFT-serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem som tilbyr den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet. Et bredt utvalg av lamper og belysning kan enkelt klikkes på og flyttes langs skinnen, noe som gir deg ubegrensede muligheter.

Les mer om SHIFT - se hele katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien er definisjonen på funksjonalitet og allsidighet. Det fleksible designet gjør at du enkelt kan justere belysningen for å passe til ulike arrangementer og aktiviteter i hjemmet ditt.

Får du mange gjester og trenger å flytte spisebordet ditt? Med et SHIFT-system kan du enkelt flytte lampen over spisebordet også. Trenger du mer konsentrert lys til et prosjekt? Med SHIFT kan du for eksempel enkelt bytte din pendellampe ut med en spot.

Hele SHIFT-serien er tilgjengelig i sort eller hvitt og har et lekkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt inn i alle hjem. Det brede utvalget av lamper og belysning sikrer at det er noe for enhver smak og ethvert behov.


Produktbeskrivelse:

Spectrum SHIFT Globe 5W er en elegant og stilfull hvit LED-lampe med høy kvalitet og enestående lysstyrke. Med en effekt på 5W, er den tilstrekkelig lyssterk for å lyssette ulike områder i hjemmet eller på kontoret.

For å sikre en pålitelig og langvarig drift krever dette produktet en 48V strømforsyning. Dette sikrer også at lampen opererer med optimal effektivitet.

En av de fremtredende egenskapene ved denne lampen er lysstyrken på 550 lumen. Dette sikrer en høy lysspredning på 165 grader, slik at lyset spres jevnt og jevnt i rommet. Dette gir en behagelig belysning som er ideell for alle slags situasjoner.

Med en ekstremt høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95, vil dette produktet vise farger på en levende og naturlig måte. Denne høye RA-verdien sikrer at alle farger blir vakkert og sprudlende uttrykt. Uansett om det er i hjemmet eller på arbeidsplassen, vil dette naturlige lyset skape en behagelig atmosfære.

Ved å bruke LED-lys av høyeste kvalitet, sikrer Spectrum SHIFT Globe en langvarig og pålitelig drift på opptil 50 000 timer. Og til tross for dette lange levetiden er det minimal reduksjon i lysstyrken. Produktet er også utstyrt med en profesjonell og sikker driver, samt god kjøling, noe som forlenger levetiden enda mer.

Med dimensjoner på 148 x Ø100 mm er denne lampen kompakt og passer godt til ulike områder i hjemmet eller på kontoret. Merk at denne lampen kun er IP20-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør brukes innendørs.

Produktet kommer også med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke.

Mer informasjon

563,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke550 lumens
Spredning165 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning48V
Dimensjoner
Høyde148 mm.
Diameter100 mm.
MaterialeAl+PC