Halo Design
RADIO Pendel Ø28, Mørkegrå

hd.751815

Radio Pendel er det perfekte valget når du vil legge til et industrielt og rustikk utseende til hjemmet ditt.
Denne unike lampen er inspirert fra 20-tallet og gir et skarpt og spennende lys- og skyggespill.
Designet av Francis Cayouette, kan Radio Pendel gi hjemmet ditt en vakker vintage-atmosfære med sin 3D-effekt, som er skapt av glødepæren som er innkapslet bak grillen.



Produktbeskrivelse:

Radio Pendel Ø28 i mørkegrå fra Halo Design er en stilfull pendellampe som vil gi en elegant touch til ethvert rom. Med en diameter på 28 mm passer denne pendelen godt inn i både moderne og klassiske interiører.

Data om produktet:

  • Effekt: 60W
  • Fatning: E27 (stor fatning)
  • Strømforsyning: 230V
  • Lysstyrke: 130 lumen
  • Lysspredning: 360 grader
  • Lysfordeling: Jevn
  • Lyskvalitet: RA-verdi på 80-85
  • Driftstid: Opptil 30.000 timer
  • Kompatibilitet: LED av høyeste kvalitet
  • Vannbestandighet: IP20 (ikke vannbestandig)

Produktinformasjon:

Radio Pendel Ø28 i mørkegrå fra Halo Design er utstyrt med en kraftig 60W lyskilde som gir god belysning til ethvert rom. Den store E27 fatningen gjør det enkelt å bytte ut lyskilden når nødvendig.

Med en lysstyrke på 130 lumen og en lysspredning på 360 grader, gir denne pendelen en jevn fordeling av lyset, noe som er ideelt for å skape en hyggelig og behagelig atmosfære i rommet.

Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer en naturlig belysning som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Uansett om du bruker denne pendelen i stuen, på kjøkkenet eller på soverommet, vil den gi tilstrekkelig lyskvalitet til de aller fleste behov.

Den bruker LED-lys av høyeste kvalitet, som sikrer en lang og pålitelig driftstid på opptil 30.000 timer. I tillegg har pendelen en minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Dette, kombinert med en profesjonell og pålitelig driverteknologi og god kjøling, gjør at produktet har en forventet lang levetid.

Pendelens dimensjoner er 18 x Ø28 mm, noe som gjør den til en kompakt og elegant belysningsløsning. Den har en IP20-vurdering, noe som betyr at den ikke er vanntett og bør unngås i våte områder.

Med sin moderne design, høye lyskvalitet og lang levetid er Halo Design Radio Pendel Ø28 i mørkegrå et utmerket valg for de som ønsker funksjonell og stilfull belysning.

Mer informasjon

2 249,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge1800K
DimbarNei
Lysstyrke130 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde18 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeMetall