LEDlife Sono60s møbelspot
Påbygging, Sensor, Mål: Ø6 cm, børstet stål, 12V

Smart praktisk spot i børstet stål.

Skal kobles til 12V.

2 meter ledning følger med.


Med innegygget bevelgelsessensor - lyset tenner av seg selv.LEDlife Sono60s møbelspot er en kraftig og effektiv belysningsløsning som er ideell for å lyse opp ethvert rom. Med en effekt på bare 2W er denne LED-spotten i stand til å erstatte en tradisjonell 20W-spott, noe som betyr at du kan spare penger på strømregningen samtidig som du får en bedre belysning. For å fungere optimalt, må LEDlife Sono60s kobles til en 12V forsyning.

Med en lysstyrke på 165 lumen og en høy lysspredning på 80 grader, gir denne LED-spotten en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du kan være sikker på at hele rommet vil være godt opplyst. I tillegg har LEDlife Sono60s en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

En annen fordel med LEDlife Sono60s er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov, og skape ulike stemninger og atmosfærer i rommet. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.

LEDlife Sono60s finnes i en varm hvit fargetone (3000K). Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 8 x Ø60 mm og IP21-klassifisering (ikke vannbestandig), passer LEDlife Sono60s perfekt som en møbelspot, og den har en integrert lyskilde som gjør installasjonen enkel og problemfri.

Alt i alt er LEDlife Sono60s møbelspot en pålitelig og effektiv belysningsløsning som er ideell for alle rom og situasjoner. Med en lang levetid og høy lyskvalitet, vil denne LED-spotten gi deg mange år med god belysning og en koselig atmosfære.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

146,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke165 lumens
Spredning80 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt20w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeAluminium