Spectrum LED pære 6W
G45 E14Spectrum LED pære 6W med E14 liten fatning er et innovativt produkt som gir deg en jevn fordeling av lys med høy kvalitet. Denne LED-pæren er designet for å tilkobles en 230V forsyning og har en lysstyrke på 540 lumen. Med en lysspredning på 160 grader, kan du være sikker på at lyset vil nå alle kroker og kriker i rommet.

En av de mest imponerende funksjonene til Spectrum LED pære 6W er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den en naturlig og vakker visning av alle farger. Dette betyr at uansett hva du har på deg eller hva du har i rommet, vil fargene vises nøyaktig og ikke endres av lyset.

Det er også mulig å velge mellom tre forskjellige fargetoner med Spectrum LED pære 6W. Du kan velge mellom varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver ser helt naturlige ut. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Spectrum LED pære 6W har også en kompakt størrelse på 82 x 45 mm, noe som gjør den til en ideell erstatning for tradisjonelle glødepærer og halogenpærer. Den er enkel å installere og passer perfekt i de fleste lamper og armaturer.

Samlet sett, Spectrum LED pære 6W er en flott investering for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med høy lyskvalitet, jevn fordeling av lys og tre forskjellige fargetoner å velge mellom, vil du få en optimal belysningsopplevelse.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

21,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke540 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Bredde82 mm.
Dybde45 mm.