10-pakning LED-julelys inkludert fjernkontroll
Batteri, timerfunksjon, trådløs

we.49873

Skap magi med vårt trådløse LED-julelyssett!

Gjør deg klar til å oppleve en verden av festlig fortryllelse med vårt sett med 10 hvite, trådløse LED-lys! Disse lysene, som hver måler 1,5 x 10 cm, vil spre den perfekte julestemningen i hjemmet ditt. Enten du ønsker å forvandle juletreet ditt til en eventyrlig skue eller spre lys og glede i hele huset ditt, har vi det perfekte settet for deg.

Fjernstyring for enkelhet og bekvemmelighet

Med vår 8-knapps infrarøde fjernkontroll er det enkelt å kontrollere disse vakre LED-julelysene. Slå dem av og på med ett trykk, sett en timer for 4 eller 8 timers drift, og bytt mellom 5 forskjellige lysstyrker og to lyseffekter - romantisk stearinlysflimmer eller kontinuerlig belysning. Med en imponerende rekkevidde på omtrent 5 meter kan du styre lysene fra hele rommet.

Designet til perfeksjon

Våre LED-lys ligner ekte stearinlys med sitt varmhvite lys og autentiske voksutseende. De skaper en atmosfære av hygge og varme som er uunnværlig i juletiden. De er også enkle å feste takket være de praktiske grønne krokodilleklemmene og et kuleledd som gjør det mulig å plassere dem nøyaktig der du ønsker på juletreet.

Batteridrevne og energieffektive

Disse LED-lysene drives av 1x AAA-batteri hver (10 stk. ikke inkludert i settet). Fjernkontrollen bruker 1x CR2025-batteri, som er inkludert. De er ikke bare vakre, men også energieffektive og miljøvennlige. De egner seg for innendørs bruk og har en IP20-vurdering.

Gjør deg klar for en magisk jul med vårt trådløse LED-julelyssett. Skap uforglemmelige øyeblikk med dine kjære og la lyset og varmen fra disse lysene fortrylle hjemmet ditt. Bestill settet ditt i dag og gi julen din ekstra glans!



Produktbeskrivelse:

Dette LED-julelyset kommer i en praktisk 10-pakning og er perfekt for å skape en festlig atmosfære i hjemmet ditt i løpet av julesesongen. Med dette produktet får du ikke bare vakre og genuine farger, men også et naturlig lys som kan brukes til en rekke behov.

Egenskaper:

  • Lyskvalitet: Med en høy RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at dette LED-julelyset vil vise alle farger på en vakkert og genuint måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.
  • Dimmbar: Du kan enkelt justere lysstyrken på dette LED-lyset ved hjelp av fjernkontrollen. Dette gir deg muligheten til å skape en perfekt atmosfære etter dine egne preferanser.
  • Timerfunksjon: Med den innebygde timerfunksjonen kan du programmere LED-lyset til å slå seg av automatisk etter en bestemt tid. Dette er praktisk for å spare batteri og forhindre overoppheting.
  • Trådløs: Dette LED-julelyset er trådløst, noe som gjør det enkelt å plassere det hvor som helst. Du trenger ikke å bekymre deg for å ha tilgang til en stikkontakt, da det bruker batterier.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Lyskilde: LED
  • Vannbestandighet: IP20 (ikke vannbestandig)
  • Pakkeinnhold: 10 LED-julelys, fjernkontroll
  • Batteritype: Inkludert batteri

Gjør hjemmet ditt klart for julen med dette praktiske, vakre og trådløse LED-julelyset. Med sin høye lyskvalitet og mange funksjoner, vil dette LED-lyset definitivt legge til et ekstra snev av magi til rommet ditt.


Husk tilleggskjøp:
- AAA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Mer informasjon

224,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Dimensjoner