LEDlife Avlslampe 100W LED
For avl av BSF / soldatfluer, IP65, 3 års garanti

LL.BSF.HB.100W

LEDlife Avlslampe 100W LED - For av lav BSF / soldatfluer, IP65, 3 års garanti
Spesielt spektrum som gir høyest mulig avkom.

Vi kan levere i mange modeller og styrker.Introduserer LEDlife Avlslampe 100W LED - en kraftig og pålitelig belysningsløsning som er perfekt for både innendørs og utendørs bruk. Med en effekt på 100W, kan denne lampen lyse opp selv de største rom og områder med letthet. For å sikre en konstant og stabil strømforsyning, må lampen kobles til en 230V forsyning.


En av de mest imponerende egenskapene til denne LED-lampen er dens høye spredning på 120 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du kan være trygg på at hele området vil bli jevnt belyst, uten noen mørke områder. Dette gjør det til et utmerket valg for de som trenger god belysning i store områder.


Med en produsent garanti på 3 år, kan du være trygg på at du vil få en pålitelig og holdbar belysningsløsning. LEDlife Avlslampe bruker de høyeste kvalitets LED-ene for å sikre en lang og sikker driftstid på opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Sammen med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, vil dette produktet vare i mange år.


Med dimensjoner på 178 x Ø250 mm, passer denne lampen perfekt i de fleste innendørs og utendørs områder. IP65 klassifiseringen gjør den også motstandsdyktig mot vannsprut og regn, slik at den kan brukes utendørs uten problemer.


Sist men ikke minst, denne LED-lampen har en integrert lyskilde som gjør installasjonen rask og enkel. Dette er en flott funksjon for de som ønsker et mer praktisk alternativ som ikke krever mye tid og energi å installere.


Alt i alt er LEDlife Avlslampe 100W LED en utmerket belysningsløsning for de som trenger en pålitelig og holdbar lampe. Med sin høye spredning, lange levetid og integrerte lyskilde, er dette produktet en flott investering for alle som ønsker god belysning i lang tid fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

3 014,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Spenning230V
Spenningsintervall100-265V,50/60Hz
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde178 mm.
Diameter250 mm.
MaterialeAluminium