LEDlife Avlslampe 100W LED
For avl av BSF / soldatfluer, IP65, 3 års garanti

LL.BSF.HB.100W

LEDlife Avlslampe 100W LED - For av lav BSF / soldatfluer, IP65, 3 års garanti
Spesielt spektrum som gir høyest mulig avkom.

Vi kan levere i mange modeller og styrker.Effektiv avlslampe til bruk for BSF / soldatfluer

LEDlife Avlslampe er en kraftig lyskilde med en effekt på 100W. Denne lampen er spesielt utviklet for å brukes i avlsanlegg for BSF (Black Soldier Flies) eller soldatfluer. Lampen er designet for å gi optimal belysning og stimulere avl og reproduksjon av disse insektene.

Pålitelig drift og lang levetid

LEDlife Avlslampe må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere. Lampen er utstyrt med LED-dioder av høyeste kvalitet, som sikrer en kontinuerlig og pålitelig drift i opptil 50 000 timer. Den holder også lysstyrken pålitelig gjennom hele sin levetid, og reduserer behovet for hyppig utskifting av lyskilder.

Produktet leveres med en omfattende 3 års garanti fra produsenten, som gir deg ekstra trygghet når du velger LEDlife Avlslampe.

Bred spredning og jevn belysning

LEDlife Avlslampe har en spredning på imponerende 120 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset over et stort område. Dette er viktig for å oppnå optimal avl og vekst av BSF / soldatfluer. Lampen er designet for å gi det nødvendige belysningsnivået for å maksimere avlsprosessen.

Robust og værbestandig konstruksjon

Med en IP65-klassifisering kan denne avlslampen brukes både innendørs og utendørs. Den tåler vannsprut og regn, og er derfor egnet for bruk i avlsanlegg som krever en pålitelig og værbestandig belysningsløsning. Lampen har også en integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen enkel og kostnadseffektiv.

Kompakte dimensjoner

Med dimensjonene 178 x Ø250 mm er LEDlife Avlslampe kompakt og enkel å installere. Den tar ikke opp mye plass og kan enkelt tilpasses ulike avlsanlegg eller omgivelser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

3 194,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 44-46 dager


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Spenning230V
Spenningsintervall100-265V,50/60Hz
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde178 mm.
Diameter250 mm.
MaterialeAluminium