62 cm akvarie armatur
7W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Aqua-tube.62cm.7W

62 cm LED akvarie belysning 7W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Denne 62 cm akvarie armaturen er et utmerket valg for alle som ønsker å gi sitt akvarium den beste belysningen. Med en effekt på 7W gir den et kraftig og klart lys som vil hjelpe plantene i akvariet å vokse og trives. Armaturen må kobles til 230V forsyning, men med sin høye lysstyrke på 420 lumen og en lysspredning på hele 180 grader, vil den gi en jevn fordeling av lyset i hele akvariet.


Det som gjør denne armaturen unik, er at den bruker LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid. Med en så lang levetid kan du være trygg på at du får mye for pengene dine og at du ikke trenger å bekymre deg for å skifte ut belysningen i akvariet ditt på en stund.


En annen flott funksjon med denne armaturen er at den er vanntett og kan være under vann opp til en meters dybde. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å få den våt eller at den vil gå i stykker hvis den blir utsatt for vann. Med en IP68-sertifisering kan du være trygg på at denne armaturen vil fungere perfekt selv i våte forhold.


Til slutt, denne armaturen har en integrert lyskilde som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe en ekstra lyskilde. Alt du trenger å gjøre er å koble den til strømkilden og den vil begynne å lyse opp akvariet ditt. Med enkel installasjon og brukervennlige funksjoner, er denne armaturen et flott valg for alle som ønsker å gi sitt akvarium det beste lyset.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

340,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 19-21 dager


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke420 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner