LEDlife 60W strømforsyning
24V DC, 2,5A, flicker free, IP20 innendørs

LL-SS60-24


24V DC 5W - 60W.
Input: 230V.
Perfekt til 24V LED-strips.Flicker free strømforsyning for LED-belysning

Denne LEDlife 60W strømforsyningen er ideell for ditt LED-belysningsprosjekt. Med en effekt på 60W kan den levere nok kraft til å drive dine LED-lys med høy effektivitet. Denne strømforsyningen er designet for å bli koblet til en 230V strømkilde og gir en utgangsspenning på 24V DC.

En av de fremstående egenskapene til denne strømforsyningen er at den er flicker free, eller flimrerfri. Dette betyr at den ikke produserer noen synlig flimmer eller oppdateringsfrekvens som kan være irriterende eller skadelig for dyr eller mennesker. Dette er spesielt viktig for personer som er følsomme for flimmer, da denne strømforsyningen ikke vil forårsake noen ubehagelige symptomer.

Denne strømforsyningen er også egnet for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Med sin flicker free teknologi, kan den bidra til å sikre at det ikke oppstår noen uønsket flimmer eller bølgende effekter på bildene eller videoopptakene dine.

LEDlife 60W strømforsyningen har en kompakt størrelse med dimensjoner på 63 x 22 x 185 mm. Den kan enkelt integreres i ditt eksisterende belysningssystem uten å ta opp for mye plass. Den har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor er det viktig å bruke den innendørs og unngå å utsette den for fuktighet eller vann.

Vår LEDlife 60W strømforsyning kommer med en pålitelig 3 års produsent garanti, som gir deg ekstra trygghet og beskyttelse for ditt kjøp. Du kan være sikker på at du investerer i et høykvalitetsprodukt som er designet for å kunne håndtere dine LED-belysningsbehov på en pålitelig og effektiv måte.

Mer informasjon

267,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde22 mm.
Bredde63 mm.
Dybde185 mm.