14,4W/m RGB vanntett LED stripe
10m, IP68, 60 LED pr. meter!

10m.IP68.60.24v.RGB

LEDstripen er utstyrt med tape på baksiden. Du kan derfor enkelt feste stripen til de fleste  overflater. Hvis du monterer på ujevne eller ikke-optimale overflater anbefaler vi bruk av supplerende lim. Ønsker du å henge stripen opp ned slik at den lyser ned, så skal det også brukes ekstra lim. LEDstripen er robust, kan bøyes og er motstandsdyktig mot vibrasjoner.

LEDstripen kan kuttes hver 10. cm.Den 14,4W/m RGB vanntette LED-stripen er en allsidig og pålitelig lyskilde som passer til en rekke ulike behov. Med sin høye lysstyrke på 550 lumen/meter og jevne lysspredning på 120 grader, gir denne LED-stripen en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de fleste formål. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer produktet en naturlig og vakker fargegjengivelse.


En av de største fordelene ved denne LED-stripen er dens evne til å dimmes. Dette gir deg full kontroll over lysstyrken, slik at du kan tilpasse den til ulike situasjoner og behov. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan man være trygg på at produktet vil ha en lang og sikker driftstid på opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke.


Produktet er også utformet med dimensjoner på 12 x 4,4 mm, noe som gjør det enkelt å installere og bruke. Med en IP68-klassifisering er denne LED-stripen vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør produktet ideelt for bruk utendørs eller i områder med høy luftfuktighet.


Alt i alt er den 14,4W/m RGB vanntette LED-stripen en pålitelig, allsidig og høykvalitets lyskilde som vil vare i mange år. Enten du trenger en lyskilde til utendørs eller innendørs bruk, vil denne LED-stripen gi deg den kvaliteten og kontrollen du trenger.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

3 132,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk14.4w
Spenning24V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde4.4 mm.
Bredde12 mm.