12V IP68 RGB

17 produkter
Viser 1 - 17 av 17 produkter

Få det meste ut av ditt 12V IP68 LED-lys med det rette tilbehøret

Vi har et bredt utvalg av tilbehør til LED-striper, slik at du kan forenkle hverdagen din. IP68 RGB LED er perfekte til bruk utendørs ettersom de er vanntette, og de kan til og med nedsenkes i vann til en viss dybde. De er det perfekte valget om du ønsker å fargelegge uteområdet, og med det riktige tilbehøret vil du kunne kontrollere farge og lysstyrke enkelt.
OBS: IP68 LED-lys tåler vann, men det meste tilbehøret er IP20, og derfor ikke vannbestandig. Om du er avhengig av å kunne bruke tilbehøret i områder med vann, så er den perfekte løsningen vår Smart Home RGB controller - denne gir deg mulighet til å styre lysene ved hjelp av mobilen din.

Fargelegg uteområdet i alle regnbuens farger  

Måten 12v IP68 LED-striper er forseglet på gjør at de fint kan brukes utendørs, ettersom de tåler både regn og vind. Med våre smarte fjernkontroller kan du enkelt justere både lysstyrken og fargetonen på LED-lysene dine, og dermed tilpasse atmosfæren til alle mulige settinger! Ved noen få tastetrykk kan du enkelt skifte mellom ulike nyanser, noe som gir deg mulighet til å endre stemningen i uteområdet enkelt – på bare et sekund kan du skifte fra et fargerikt lekeområde for barna, til en romantisk setting med et dempet, koselig lys.
De ulike kontrollene kommer med forskjellig alternativer, så ta en titt på beskrivelsen til produktene og finn det perfekte alternativet for deg. Om du er usikker på hvilket produkt som passer ditt ønsket bruk, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne.

Kontroller RGB LED-stripen din via smartphone

Vi har den perfekte løsningen om du ønsker å gjøre LED-lysene dine til en del av ditt Smart Home, slik at du kan kontrollere lysene ved hjelp av stemmekontroll eller et enkelt tastetrykk. Vår populære Smart Home RGB controller lar deg kontrollere RGB LED-stripen din via Google Home, Amazon Alexa eller Android / iPhone, og kobles enkelt til ditt WIFI. Aldri har det vært enklere å justere lysstyrke, fargenyanse, av/på-tider og andre innstillinger uansett hvor du befinner deg i huset eller hagen.
Foretrekker du derimot en enklere fjernkontroll, har vi flere gode varianter i vårt sortiment. Vår RGB kontroller med fjernkontroll er perfekt om du ønsker en batteridreven modell med minnefunksjon. Til tross for den enkle tilkoblingen og det kompakte designet, gir denne deg muligheten til å skifte mellom 16 forskjellige fargeeffekter - dermed er du sikret den perfekte atmosfæren til alle anledninger.
Vanlige spørsmål om tilbehør til 12V IP68 RGB LED-striper
Har dere fjernkontroll til RGB kontroll for 12V IP68 LED-striper?
Vi har et stort utvalg av fjernkontroller til denne typen, både batteridrevne og avanserte Smart Home RGB-controller.
Hva betyr IP68 LED?
IP68 betyr at inngangsbeskyttelsen er støvtett. LED-stripen er hermetisk forseglet og kan nedsenkes under vann i en viss tid.
Kan jeg tilslutte to RGB-striper til en RGB-kontroll?
Vi fører gode RGB kabel-splittere som vil gjøre det enkelt for deg å tilslutte to striper til en kontroll.