24V RGB+WW

31 produkter
Viser 1 - 31 av 31 produkter

Tilbehør til 24v LED strips RGB+WW

Før var det mange som hadde en lampe med varmt lys for en dempet belysning, taklys med hvitt lys for nøyaktig belysning og egne lamper med lyspærer vi malte i ulike farger for å skape fargekontraster. Heldigvis er disse tidene nå forbi, mye takket være LED teknologi. LED teknologi er mer enn en lyspære slik vi tenker på en lyspære. LED har gitt oss muligheten til å tenke belysning på en helt ny måte. Spesielt LED strips har banet vei for dette, og vi har selvfølgelig et stort utvalg av LED strips.
Du er kanskje allerede kjent med at LED-strips har en sammensetning av røde, grønne og blå farger. Denne blandingen skaper en farge som ligner på hvit, og nettopp derfor får du et hvitt lys fra RGB LED striper. Man har derimot også muligheten til å kunne benytte seg av det røde, grønne eller blå lyset, slik at man har større frihet til å velge hvilken farge man ønsker at LED stripen skal vise. 

Flere nyanser av hvit

Selv om RGB gir deg muligheten til å veksle mellom rød, grønn, blå og hvitt lys, er det mange som syns at det hvite lyset blir litt kunstig. Med RGB+WW vil du derimot ha muligheten til å veksle mellom både rød, grønn, blå, hvit og varm hvit (ww = warm white), slik at du kan få en harmonisk atmosfære. 
Våre LED strips 24v RGB+WW kommer i høy kvalitet, og gir deg full frihet til å ta kontroll over din belysning - og samtidig frigjøre lampene dine ved å heller montere belysningen opp under taket eller langs gulvlister.

Gi deg selv frihet til å velge lys

LED-lys i RGB+WW kommer med andre ord i et spektrum av regnbuens farger. Vårt mål er at du skal kunne få endeløs frihet med din belysning, og derfor har vi også et stort utvalg av tilbehør slik at du kan tilpasse dine LED strips slik du ønsker.
Velg mellom fjernkontroller hvor du kan sømløst veksle mellom ulike lyssettinger, eller gå for en mer innovativ fjernkontroll som Smart Home. Den gir deg muligheten til å bruke Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro for å kontrollere lysene. Vi har også en populær klassisk fjernkontroll for en mer tradisjonell opplevelse. 
Dersom du skal prøve deg på en mer kreativ belysning og kutte LED stripene, vil du ha behov for en 3-veis kabelsplitter slik at du unngår et ledningskaos. Kabelsplitteren sørger for å koble alle LED stripene til samme kontroll.
Vanlige spørsmål om tilbehør til 24v LED strips RGB+WW
Hvordan fester jeg LED striper uten tape?
Vi har smarte festeklips blant vårt ledlys-tilbehør.
Hvordan kan jeg få to LED striper til å fungere med én kontroll?
Ved hjelp av en kabelsplitter kan du enkelt seriekoble LED strips.
Hvordan oppnår jeg et varmt hvitt lys?
Med LED strips 24V RGB+WW får du et varmt lys, som kan styres med våre smarte fjernkontroller.