24V

100 produkter
Viser 1 - 100 av 100 produkter

24V LED strips tilbehør for alle moderne hjem

LED-strips har vært populære i en årrekke, og ikke uten grunn: LED teknologien har nemlig vært med på å revolusjonere måten vi tenker belysning på. Tidligere var vi begrenset til å måtte utstyre hjemmet vårt med utallige lamper som vi matet med ulike lyspærer for å kunne gi ulik belysning til ulike tider. Heldigvis har tidene endret seg. Våre LED-strips gir deg muligheten til å være så kreativ som du ønsker med belysningen din, helt på egenhånd. De er nemlig superenkle å montere takket være den praktiske tapen på baksiden, og de kan derfor hjelpe til med å lyse opp bunnen av en vegg, en mørk hylle eller gi deg ekstra lys over kjøkkenbenken - det er kun fantasien som setter grenser når det kommer til LED strips. 
Vi har et stort utvalg av 24V LED strips og enestående tilbehør, slik at du kan maksimere belysningen og gjøre den så dekorativ og fleksibel som du selv ønsker. Vår LED strips tilbehør 24V setter prikken over i-en for sømløs integrering og endeløs frihet, og vi garanterer konkurransedyktige priser og høy kvalitet.

Spar tusenvis av kroner med 24V LED-strips

LED har vært med på å redusere utallige strømregninger, og LED lys bruker så mye som 80% mindre strøm enn de gamle glødepærene. Likevel er det mulig å spare enda mer, samtidig som at du kan veksle mellom en sterk og dempet belysning. 
Vi snakker selvfølgelig om dimmere til LED-strips, som gjør det mulig å ha full belysning når du trenger ekstra lys, og gjør det mulig å dempe belysningen når du ønsker en behagelig atmosfære i rommet. Når du bruker en dimmer, vil du også begrense strøminntaket, og dermed redusere strømregningen ytterligere. Vi har både dimmer med fjernkontroll og dimmer uten fjernkontroll
For å gjøre opplevelsen enda mer innovativ og moderne, har vi også Smart Home dimmer, som kan styres via Amazon Alexa, Google Home eller appen Magic Home Pro.

Legg belysningen slik du ønsker

Dersom du skal prøve deg på en mer kreativ belysning og kutte LED stripene, eller eventuelt skjøte flere av dem sammen, har vi alt utstyret du trenger. 
Enten du er på utkikk etter et fleksibelt kort skjøt som kan bues med minimal avstand, lengre skjøt for større avstand mellom hver LED-stripe, kabler som gjør det mulig å forlenge koblingen, DC hannplugger og hunnplugger - vi har det, da vi er opptatt av at du skal få en så fullverdig lysopplevelse som mulig. 
Vanlige spørsmål om 24V LED strips tilbehør
Bruker dimmet lys mindre strøm?
Ja, dersom du dimmer LED striper vil de bruke mindre strøm.
Hvordan fester jeg LED strips hvis tapen ikke fungerer?
Vi har smarte festeklips i vårt tilbehør til 24V LED strips slik at du enkelt kan feste dem.
Hvordan kan jeg få to LED striper til å fungere med én kontroll?
Ved hjelp av en DC kabelsplitter kan du enkelt seriekoble LED strips.