12V RGB

40 produkter
Viser 1 - 40 av 40 produkter

Gjør LED-lys opplevelsen fullverdig

Alle LED-striper er satt sammen av RGB-skalaen - rød, grønn og blå. Når man kombinerer disse fargene skaper de et hvitt lys, noe som gir deg et behagelig lys hjemme. Klassiske RGB LED-striper egner seg til enkle dekorasjoner og hjemmebelysning, og kan monteres av enhver selverklært DIY-elsker. 
Likevel stopper ikke moroa med bare hvitt lys når man velger LED lys hjemme, de gir deg forskjellige alternativer til enhver anledning. Man har nemlig muligheten til å skape det lyset man selv ønsker på skalaen ved å investere i riktig tilbehør - og vi har et stort utvalg tilbehør til konkurransedyktige priser.

Skap et lys til enhver anledning

Vi har et stort utvalg av tilbehør til LED-strips 12V RGB, slik at du kan få det perfekte lyset for enhver anledning. I vårt sortiment kan du finne alt fra enkle til avanserte fjernkontroller for å ha full styring på lyset. Med vår minimalistiske Mini RGB Controller kan du enkelt bruke touchfunksjon for å styre mellom de tre kanalene. Hvis du derimot ønsker mer avanserte funksjoner vil en fjernkontroll komme deg til gode, og vi har også en smart veggholder til fjernkontrollen i sortimentet vårt, slik at du alltid vet hvor den er. 
Med den digitale æraen vi bor i, har vi selvfølgelig også mer avanserte oppsett du enkelt kan montere i hjemmet ditt. Vår Smart Home RGB Controller gir deg muligheten til å koble lysene opp mot Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro. Da kan du velge mellom røde, blå eller grønne toner, og skape et lysshow som er behagelig for øynene og underholdende for både deg og gjestene dine - enten ved å trykke på smarttelefonen din, eller bruke stemmekontroll. 

Miks og match etter dine behov

Visste du at det hvite lyset du ser med RGB lys egentlig ikke er hvitt? Ja, du leste riktig; det hvite lyset er egentlig ikke hvitt, men kombinasjonen rød, grønn og blå gir deg en illusjon av en hvitfarge som gir deg et naturlig lys hjemme. Siden det er bygget opp av både røde, grønne og blå toner, har du muligheten til å veksle mellom ulike lys. 
Blant vårt tilbehør til ledlys-strips vil du også finne kabelsplitter til RGB LED-lys. En kabelsplitter gjør det mulig for deg å kombinere to signaler, slik at du kan lage en dans av regnbuelys bortover veggen, inni de mørke hyllene eller bak TV-benken. Det er både spennende og innovativt, og setter prikker over i-en på belysning i hjemmet ditt.
Vanlige spørsmål om tilbehør til 12V LED striper RGB
Er LED RGB dårlig kvalitet?
Selv om det finnes både RGB+W og RGB+WW på markedet, er det ingenting i veien med å velge LED RGB. De egner seg godt til hjemmebelysning. 
Finnes det smarttilbehør til de klassiske RGB stripene?
Vi har et stort utvalg av ledlys 12V tilbehør til 12V RGB, slik at du kan oppnå de effektene du ønsker med LED-stripene dine.
Hvordan fester jeg LED striper uten tape?
Vi har smarte festeklips blant vårt tilbehør.