Filter by

Pris
6 kr 3503 kr
Lengde (cm)
more... less
Erstatt (Watt)
8 250
Forbruk
4 W 60 W
Lysstyrke
360 lm 7800 lm
Kulør
more... less
Dimbar
more... less
Sensor type
more... less
Filter

LED lysrør

LED lysrør
 • LED lysrørarmatur

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du tar en kikk på denne siden vil du se det utvalget vi tilbyr innenfor LED lysrør armatur. Vi har valgt å dele siden inn i flere kategorier så du lettere skal kunne navigere deg rundt og finne akkurat det produktet du leter etter.

  Vi har lysrørarmatur både med og uten LED for å gi deg flere valgmuligheter og muligheten til å spesialtilpasse produktet etter ditt behov. Det du kan være sikker på er at produktene vi tilbyr her inne er av den aller beste kvalitet uten at det går utover prisen.

  Derfor, hvis du trenger et nytt lysrørarmatur, vil du finne ett her som garantert vil passe perfekt til det behovet du skulle ha. Klikk deg videre inn på hvert produkt og les mer om dets detaljer og funksjoner slik at du er sikker på at det produktet du kjøper er det riktige.

 • T8 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Bla deg nedover på denne siden og utforsk det varierte og gode utvalget vi tilbyr innenfor kategorien LED lysrør med T8 sokkel. Våre LED lysrør er utrolig anvendelige slik at det skal være så lett som mulig for våre kunder å velge LED ved sitt neste kjøp.

  I de fleste tilfeller kan du bare montere lysrøret i den armaturen du allerede har, selv om du har hatt en vanlig lysstoffrør der tidligere. Hvis du trenger et nytt lysstoffrør vil vi absolutt anbefale deg å kjøpe LED. Det er både energibesparende og miljøvennlig uten at det går ned på funksjon eller kvalitet.

  Faktisk vil våre LED lysstoffrør ofte ha opp mot 50% mer lys på gulvarealet enn et vanlig lysstoffrør. Nøl ikke med å klikke deg inn på produktene for å få mer detaljert informasjon, slik at du kan finne et som passer perfekt til ditt formål og bruksområde.

 • T8 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder

  Selv om det kanskje er vanskelig å forestille seg vil du her kunne finne et bredt utvalg av LED lysrør med dimbar funksjon. Bokstavene T8 forteller deg hvilken sokkelstørrelse disse lysstoffrørene har.

  Annen informasjon vil du kunne finne ved å bla deg nedover eller klikke deg inn på produktet. Her vil du blant annet se at de har en lysspredning på 180 grader, har varierende lysstyrke fra 780 lumen til 3375 lumen.

  Dette vil si at du kan plukke og velge det lysstoffrøret som passer til ditt formål. Disse passer perfekt både til stua, på badet og på arbeidsplassen. Kanskje du skal benytte dem i en butikk? Uansett kan du nesten alltid erstatte ditt vanlige lysstoffrør med et av våre i LED. Dette betyr at du kan beholde din eksisterende armatur hvis du skulle ønske det. Ved å dimme kan du skape akkurat den stemningen du vil til enhver anledning.

 • T8 LED lysrør m/sensor

  Pris garanti led lyskilder

  Som en del av vårt utvalg av LED lysrør med T8 sokkel er flere av disse med sensor. Dette gir deg utrolige muligheter og et mye lettere liv. Forestill deg å ha en lyskilde som skrur seg på av seg selv når den oppfanger bevegelse innenfor sin rekkevidde.

  I tillegg er de fleste av våre LED lysrør med sensor så anvendelige at du bare kan montere de i din eksisterende armatur. I tillegg til å ha en sterk lysstyrke og en god spredning har disse lysrørene en sensor med lang rekkevidde.

  Dette gjør at den vil fange opp bevegelsene i rommet med det samme det vil være behov for lys. For flere av disse lysrørene er det også forskjellige lysnivåer så du kan velge det som passer best for ditt formål. Hvis du er interessert i litt mer avansert informasjon om produktet så kan du klikke deg inn på det. 

 • T5 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du leter etter T5 LED lysrør er det her du kan finne Ledlyskilder sitt store utvalg i denne kategorien. Våre lysstoffrør gir fra seg et behagelig og pent lys som dekker godt og som lyser opp det området du ønsker.

  I de fleste tilfeller vil du få et bedre produkt hvis du velger LED når du kjøper lysstoffrør sammenlignet med hvis du kjøper et vanlig lysrør. I tillegg er våre produkter i den aller beste kvalitet. Dette kan vi blant annet garantere da de fleste av disse produktene tilhører LEDlife serien.

  De er ekstremt lette å montere og du vil få all veiledning du skulle ha behov for. Dette er fordi vi ønsker at du skal få glede av ditt nye LED lysstoffrør med det samme. Hvis du tidligere har hatt et vanlig lysstoffrør vil du oppleve at våre LED lysrør er minst like gode, om ikke bedre. 

 • T5 LED lysrør dimbar

  Pris garanti led lyskilder

  Vi kan her på denne siden stolt vise frem Ledlyskilders brede og gode utvalg innenfor kategorien T5 LED lysrør med dimbar funksjon. At lysrørene er dimbare gir deg fantastiske muligheter ved at du hele tiden kan bestemme lysstyrken i rommet lysrøret skal lyse opp.

  Hvis du trenger sterkt lys for å kunne se godt vil dette være mulig, men hvis du har lyst til å ha dempet belysning for å lage en mer hyggelig stemning vil dette også være mulig. Hvis du skulle være usikker på om dette lysrøret passer inn i din eksisterende armatur vil du kunne se bilder og illustrasjoner ved å klikke deg inn på produktet.

  Og ja, i de fleste tilfeller trenger du ikke en ny armatur selv om du går over fra vanlig lysrør til LED lysrør. Vi ønsker at våre produkter skal være så anvendelige som mulig. Kjøp ditt nye LED lysstoffrør hos oss.

 • 2G11 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du kunne få en god oversikt over våre lysstoffrør i kategorien 2G11. Hvis du er usikker på hvilken kategori det lysstoffrøret du leter etter er og ikke føler du har nok kunnskap til å kunne finne frem til dette på egenhånd har vi god informasjon på våre sider, både i form av illustrerende bilder og detaljert informasjon.

  Informasjonen er oversiktlig og lettleselig slik at den ikke skal være for teknisk og komplisert å forstå. Hvis du tidligere er vant til å ha et vanlig lysstoffrør men har å vurdere å heller kjøpe LED denne gangen kan vi fortelle deg at dette er et meget godt valg.

  LED lysstoffrør har de samme funksjonene som et vanlig lysstoffrør, i tillegg til å være mye mer energibesparende. Derfor vil du få et produkt i bedre kvalitet til en eksepsjonelt god pris. Her er alle produktene i LEDlife serien.

 • 2D kompakt lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du er på utkikk etter et nytt 2D kompakt lysrør vil du, ved å bla deg nedover på denne siden, få et oversiktlig overblikk over det vi kan tilby innenfor denne kategorien. Våre LED 2D kompakte lysrør gir fra seg et pent og behagelig lys som du kan montere og benytte akkurat der du skulle ønske det.

  Det er nærmest ingen begrensninger på området du kan benytte disse lyskildene. Lys er noe av det viktigste man kan tilføre et rom for å skape den stemningen man ønsker. Derfor kan vi tilby lysrør til ethvert formål du skulle ha, om det for eksempel skulle være en hyggelig stemning, en seriøs stemning eller en festlig stemning.

  Hvis du synes denne formen for lysrør virker komplisert anbefaler vi deg å klikke deg inn på produktene, se på bildene og sammenligne dem med det du for eksempel har benyttet deg av tidligere.

 • 2G10 LED lysrør

  Pris garanti led lyskilder

  Vi tilbyr mange former for lysstoffrør på våre hjemmesider, også 2G10 LED lysrør. Dette er en spesiell form for lysrør og den informasjonen du skulle trenge for å finne ut om det er denne typen du leter etter vil du finne hvis du går inn på produktet.

  Å kjøpe ditt nye lysstoffrør i typen LED er et meget godt valg. Hvis du sammenligner med vanlige lysstoffrør vil vårt 2G10 LED lysrør gi fra seg den samme lysstyrken om lysrør med samme lengde. Det er en trygg og god form for lyskilde og du vil legge merke til all den energien du sparer ved å velge LED.

  Fargen på lyset er varm hvit – en farge som både er pen og behagelig. Lyset som dette lysrøret slipper ut er dekkende og har en meget god spredning. I tillegg vil du få et lysrør med en ekstremt god levetid.

LED lysrør172 produkter

Pris garanti led lyskilder

Ledlyskilder kan tilby våre kunder et eksepsjonelt stort, godt og variert utvalg av lysrør av typen LED. Det som er viktig for oss er at våre kunder kan velge LED når de skal kjøpe nytt lysrør uten at de blir tvunget til å gå ned på funksjon og kapasitet. Våre LED lysrør tilsvarer derfor lysrør av den klassiske typen, men som i tillegg har fordelene som følger med å kjøpe et LED produkt.

Dette vil si at du får et lysrør som er meget besparende både når det kommer til energi og miljø. Våre lyskilder er av den beste kvalitet og gir fra seg et godt og dekkende lys, blant annat med vores 2d led lysrør sikrer du en hyggelig stemning. Vi er veldig opptatt av at våre kunder sitter igjen med et produkt de er meget fornøyd med.

Vi har delt de forskjellige typene av produkter inn i kategorier så du lettere skal kunne finne akkurat den lyskilden du leter etter.

per side
Viser 151 - 172 av 172 produkter
 • 144,00 kr 180,00 kr -20%

   Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og ideelt til bruk på kontoret, i gangen eller i butikken.    Leveres uten rør. LED T8 rør må kjøpes separat. Åpen LED-armatur klar til montering av T8 LED rør. 150 centimeter langt, og...

   Redusert pris!
   På lager.
  • A+
   64,80 kr 81,00 kr -20%
   Kulør: Nøytral, Kald
   • 1200lm Lysstyrke
   • 25W Erstatt
   • 14W Forbruk
   • 160° Spredning

   LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 1200 lumen og et forbruk på 14W. Erstatter et vanlig 25 watt lysstoffrør og har en bra spredning på hele 160 grader.  Laget i nanoplast som... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

   Redusert pris!
   Forventet sendt om 11 dager.
  • A++
   398,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   • 2700lm Lysstyrke
   • 41W Erstatt
   • 20W Forbruk
   • 120° Spredning

   Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 20W og 2700 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 20W og 2700 lumens. Monteres i...

   På lager.
  • A
   283,20 kr 354,00 kr -20%
   Kulør: Nøytral, Kald
   Dimbar: Ikke dimbar
   • 2800lm Lysstyrke
   • 120W Erstatt
   • 36W Forbruk
   • 120° Spredning

   36W vanntett LED armatur. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Lyskilden er innebygd. 36W vanntett LED armatur. Armaturen har kabelinnføring i den...

   Redusert pris!
   Forventet sendt om 11 dager.
  • A+
   334,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   • 2400lm Lysstyrke
   • 55W Erstatt
   • 22W Forbruk
   • 120° Spredning

   Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 22W og 2400 lumens. Monteres i...

   På lager.
  • A++
   370,00 kr
   • 2150lm Lysstyrke
   • 30W Erstatt
   • 16W Forbruk
   • 180° Spredning

   Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

   Forventet sendt om 26 dager.
  • A++
   230,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar
   • 1200lm Lysstyrke
   • 24W Erstatt
   • 9W Forbruk
   • 160° Spredning

   Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk. Det medfølger ekstern driver som monteres i lampen.Passer i armatur til...

   På lager.
  • A++
   544,00 kr
   Kulør: Varm
   • 2400lm Lysstyrke
   • 36W Erstatt
   • 18W Forbruk
   • 180° Spredning

   LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen, et forbruk på 18W, samt en spredning på 180 grader. (135lm/w) Med smart Mikrobølgesensorr - 2 lysnivåer. 10% slumrebelysning uten bevegelse,... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

   På lager.
  • A+
   231,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral, Ekstra varm
   • 1650lm Lysstyrke
   • 24W Erstatt
   • 15W Forbruk
   • 120° Spredning

   Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.   Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene.  

   På lager.
  • A+
   291,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   • 2200lm Lysstyrke
   • 32W Erstatt
   • 20W Forbruk
   • 120° Spredning

   Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 20W og 2200 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 20W og 2200 lumens. Monteres i...

   På lager.
  • A++
   316,00 kr
   Kulør: Varm, Nøytral
   • 2000lm Lysstyrke
   • 28W Erstatt
   • 15W Forbruk
   • 120° Spredning

   Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 15W og 2000 lumens. Monteres i eksisterende fatninger. Røret må forsynes av 230V direkte på de to ytterste benene. Fin 2G11-lysstoffrør. Forbruk på 15W og 2000 lumens. Monteres i...

   På lager.
  • 8,00 kr

    LED-lys med innebygd sikring.Brukes til LED-rør, i lamper med tennplugger.(Merk alle T8-rørene våre har ledede tennplugger inkludert i prisen) LED-lys med innebygd sikring.Brukes til LED-rør, i lamper med tennplugger.(Merk alle...

    Forventet sendt om 26 dager.
   • 17,00 kr
    v. 10+  15,30 kr

     Løs stikkontakt for T5 lysrør.Prisen er per stykk. Løs stikkontakt for T5 lysrør.Prisen er per stykk.

     På lager.
    • A+
     298,00 kr
     v. 10+  268,20 kr
     Kulør: Varm
     Dimbar: Dimbar
     • 1000lm Lysstyrke
     • 30W Erstatt
     • 12W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Diameter: 14,2 cm Lysstyrke: 1150 lumens Forbruk: 12W LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må...

     På lager.
    • A+
     213,00 kr
     v. 10+  191,70 kr
     Dimbar: Dimbar, Ikke dimbar
     • 1250lm Lysstyrke
     • 35W Erstatt
     • 15W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Diameter: 19,6 cm Lysstyrke: 1400 lumens Forbruk: 15W LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må...

     På lager.
    • A+
     415,00 kr
     v. 10+  373,50 kr
     Dimbar: Dimbar
     • 1500lm Lysstyrke
     • 48W Erstatt
     • 18W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter. Diameter: 25,1 cm Lysstyrke: 1700 lumens Forbruk: 18W LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv....

     På lager.
    • A+
     297,00 kr
     v. 10+  267,30 kr
     Dimbar: Dimbar, Ikke dimbar, 0-10V dimbar
     • 1850lm Lysstyrke
     • 70W Erstatt
     • 23W Forbruk
     • 120° Spredning

     LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver. Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Diameter: 25,1 cm Lysstyrke: 2200 lumens Forbruk: 23W LED-innsats. Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv. Må...

     På lager.
    • A++
     258,75 kr 345,00 kr -25%
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     • 2430lm Lysstyrke
     • 28W Erstatt
     • 18W Forbruk
     • 180° Spredning

     18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet.Bemerk dette rør virker bare med 28W HE ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 28W HE eller 54W HO. 18W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     387,75 kr 517,00 kr -25%
     Kulør: Varm, Nøytral
     • 3720lm Lysstyrke
     • 35W Erstatt
     • 24W Forbruk
     • 180° Spredning

     24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet.Bemerk dette rør virker bare med 35W HE ballaster.Sjekk derfor om armaturet har ballast av typen 35W HE, 49W HO eller 80W HO. 24W LED T5 rør, som kan monteres direkte uten ombygging av armaturet....

     Redusert pris!
     På lager.
    • A+
     291,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     • 840lm Lysstyrke
     • 16W Erstatt
     • 9W Forbruk
     • 160° Spredning

     2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d. Krever ikke ombygging av den eksisterende armaturen. Forbruk på 9W og 840 lumens. 2 pins.​ Varm hvit. 2D-kompaktrør til...

     På lager.
    • 17,00 kr
     v. 10+  15,30 kr

      Løs stikkontakt for T8 lysrør.Prisen er for ett stykke. Løs stikkontakt for T8 lysrør.Prisen er for ett stykke.

      På lager.
     • 191,20 kr 239,00 kr -20%
      Kulør: Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar
      • 850lm Lysstyrke
      • 10W Forbruk
      • 120° Spredning

      Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den ene gavelen. Leveres med 1 stk. 10W V-Tac LED rør. Vanntett IP65 LED-armatur fra V-Tac. Armaturen har kabelinnføring i den...

      Redusert pris!
      På lager.
     Viser 151 - 172 av 172 produkter