Front til ZigBee dreie dimmer
Lys grå

5714255007589

Lysegrå utskiftbar front er perfekt for Zigbee -dimmer for LK. Denne innovative løsningen lar deg tilpasse utseendet til dimmeren din slik at du passer perfekt til hjemmet ditt.

Den utskiftbare fronten er designet i en vakker lysegrå farge som passer godt med mest innredning. Med dette alternativet kan du lage en mer ensartet estetikk i hjemmet ditt ved å matche dimmere med andre interiørdetaljer.

Den utskiftbare fronten er enkel å montere og bytte, slik at du enkelt kan oppdatere utseendet til dimmere etter behov. Dette lar deg lage en mer dynamisk og personlig innredning i hjemmet ditt.

Zigbee Turning Dimmer for LK er en avansert og intelligent løsning som lar deg kontrollere lysstyrken i hjemmet ditt på en enkel og praktisk måte. Med denne dimmeren kan du skape riktig stemning i rommet ved å justere lysstyrken etter behov.

Denne innovative dimmeren bruker Zigbee -teknologi, som betyr at den kan integreres Naurly med andre smarte hjemmeenheter. Dette lar deg skape en mer helhetlig og automatisert hjemmeopplevelse.

Med den utskiftbare forsiden kan du nå tilpasse Zigbee -dimmeren din til din personlige smak og stil. Dette alternativet gir deg frihet til å lage en enhet som passer for deg og ditt hjem.

Forskyvningen av forsiden er enkel og enkel, slik at du kan endre utseendet til dimmeren din når du ønsker det. Dette lar deg følge med de nyeste trendene og trender innen innredning.

Alt i alt er den lysegrå utskiftbare fronten den perfekte løsningen for å tilpasse Zigbee -dimmeren din til LK. Med dette alternativet kan du lage en mer personlig og dynamisk dekor som passer perfekt til hjemmet ditt.



IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

70,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner