Front til ZigBee dreie dimmer
Koksgrå

5714255007572

Den koks -gray utskiftbare fronten er designet spesielt for å passe Zigbee -dimmeren for LK. Denne fronten er laget av høy kvalitet og er designet for å gi et elegant og tidløst utseende til din dimmer.

Den koks -grayfargen er perfekt for å forstyrre de fleste moderne enheter og vil passe godt til mange forskjellige farger og stiler. Det nøytrale utseendet gjør det enkelt å integrere denne fronten i noe rom uten å skape en forstyrrelse i interiøret.

Den utskiftbare fronten er veldig praktisk, da den kan byttes ut etter behov. Hvis du noen gang vil endre utseendet til din dimmer, kan du enkelt gjøre det ved å erstatte fargen på forsiden. Dette lar deg skreddersy utseendet til din dimmer for å passe dine preferanser og dekor perfekt.

Denne forsiden er spesialdesignet for å jobbe med Zigbee -dimmer for LK, og sikrer en problemfri passform og optimal ytelse. Det er enkelt å installere og krever ikke avanserte verktøy eller spesialisert kunnskap. Selv om utseendet er diskret, har denne forsiden ikke noe kompromiss med funksjonaliteten.

Dimmeren har et elegant svinghjul som gjør det enkelt å justere lyset nøyaktig til dine behov. Med den utskiftbare koks -gray -fronten får du den ekstra bonusen til et stilig utseende som passer perfekt til den avanserte teknologien inni.

I tillegg til det estetiske utseendet, har denne fronten også en holdbar og holdbar konstruksjon. Den er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer at den tåler daglig bruk og fremdeles opprettholder utseendet og funksjonen i mange år fremover.

Alt i alt er den koks -gray utskiftbare forsiden av Zigbee som blir dimmer til LK et ideelt tillegg til ethvert hjem eller kontor som ønsker å oppgradere sitt lyskontrollsystem med stil og funksjonalitet. Med denne forsiden vil du ha muligheten til å tilpasse utseendet til din dimmer mens du nyter de avanserte funksjonene og den enkle operasjonen.



IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

70,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner