SPS-kontakt + 1 fase, hvit Spectrum

sp.WOJ+04446



SPS-kontakt + 1 fase, hvit Spectrum

Data om produktet: Må kobles til 230V forsyning. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Dimensjoner: 179 x 179 mm.

IP20 - Ikke vannbestandig.

Dette SPS-kontakten er designet for å gi deg en pålitelig og holdbar lyskilde med høy kvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at lyset vil gjengi fargene naturlig og nøyaktig, noe som er avgjørende for ulike bruksområder.

Med en spenning på 230V, er denne kontakten enkel å koble til eksisterende strømforsyning og vil fungere pålitelig over lang tid. Den hvite Spectrum-finishen gir en ren og moderne estetikk som vil passe inn i ethvert interiør.

Den kompakte størrelsen på 179 x 179 mm gjør det enkelt å montere denne kontakten på ulike steder, enten det er på en vegg eller i taket. IP20-klassifiseringen betyr at den er egnet for bruk innendørs, men må ikke utsettes for vann eller fuktighet.

Enten du trenger en pålitelig lyskilde for hjemmet, kontoret eller andre innendørsområder, vil denne SPS-kontakten kunne oppfylle dine behov med sin høye lyskvalitet og holdbare konstruksjon. Velg en pålitelig og moderne lysløsning med SPS-kontakt + 1 fase, hvit Spectrum.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

128,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Bredde179 mm.
Dybde179 mm.