SPS-kontakt T2 venstre, svart Spectrum

sp.WOJ+03236



Beskrivelse av SPS-kontakt T2 venstre, svart Spectrum

Data om produktet: Må kobles til 230V forsyning. Produktet leveres med høy lyskvalitet med en RA-verdi80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Dimensjoner: Produktet har en lengde på 166 mm. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å installere og perfekt tilpasset til ulike miljøer.

IP-klassifisering: Produktet har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den er ikke vannbestandig. Det anbefales derfor å ikke bruke den i områder hvor den kan bli utsatt for fuktighet eller vann.

Sps-kontakten T2 venstre i svart Spectrum er en pålitelig og holdbar løsning for belysning. Med sin enkle og stilrene design passer den inn i ulike interiørstiler og miljøer. Den svarte fargen gir et moderne og elegant uttrykk.

Denne SPS-kontakten er ideell for bruk i boliger, kontorer, butikker, restauranter eller andre steder hvor god belysning er viktig. Den kan enkelt monteres på veggen eller i taket, og gir et jevnt og behagelig lys som skaper en god atmosfære.

Med en RA-verdi på 80-85 kan du være sikker på at fargene vil vises nøyaktig og levende under denne belysningen. Dette gjør produktet egnet for forskjellige bruksområder, som for eksempel lesing, arbeid eller generell belysning.

SPS-kontakten T2 venstre i svart Spectrum er et pålitelig valg for alle dine belysningsbehov. Med sin høye kvalitet, elegante design og enkel installasjon, vil denne kontakten være et verdifullt tillegg til ethvert rom.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

251,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Dybde166 mm.