SPS 2 Strømforsyning Høyre Hvit Spectrum

sp.WOJ+05169



SPS 2 Strømforsyning Høyre Hvit Spectrum

Data om produktet: Må kobles til 230V forsyning. Produktet leveres i en elegant hvit farge med høyre tilkobling. Den har en RA-verdi på 80-85, som sikrer en høy lyskvalitet. Dette betyr at lyset vil gjengi fargene på en naturlig og nøyaktig måte, noe som gjør det ideelt for de fleste bruksområder.

Dimensjoner: Produktet har et kompakt design med målene 98 x 32 mm, noe som gjør det enkelt å installere og plassere på ønsket sted. Dens slanke formfaktor gjør den egnet for mindre rom eller der plassen er begrenset.

IP-klassifisering: Produktet har en IP20-karakteristikk, noe som betyr at den er beskyttet mot faste gjenstander større enn 12,5 mm og har begrenset beskyttelse mot vann. Derfor er det viktig å plassere strømforsyningen i tørre omgivelser for å sikre lang levetid og pålitelig ytelse.

Denne strømforsyningen er designet for å levere pålitelig strømtilførsel til ulike belysningsprodukter, og dens høye lyskvalitet gjør den ideell for bruk i både hjemmet og kommersielle miljøer. Med sin stilrene design og enkel installasjon er dette produktet et pålitelig valg for å opprettholde god lyskvalitet i ethvert rom eller område.

Enten du trenger en strømforsyning for belysning på kontoret, i stuen eller andre områder, er SPS 2 Strømforsyning Høyre Hvit Spectrum et pålitelig valg som vil sikre at belysningen fungerer optimalt og gir deg den lyskvaliteten du trenger.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

70,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Bredde98 mm.
MaterialeAluminium