Fleksibel kobler SPS 2 hvit Spectrum

sp.WOJ+05192



Produktbeskrivelse

Dette fleksible kobleren SPS 2 i hvitt fra Spectrum er en praktisk og stilren løsning for belysning i hjemmet eller på kontoret. Den må kobles til en standard 230V strømkilde for å fungere optimalt. Med sine dimensjoner på 32 x 200 mm passer den lett inn i de fleste rom og kan enkelt monteres på veggen eller i taket.

Lyskvalitet

Høy lyskvalitet er en av nøkkelfunksjonene til denne fleksible kobleren. Den har en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig og vakkert lys som fremhever fargene på en genuin måte. Med denne lyskvaliteten vil produktet møte de aller fleste behov for belysning, enten det er til hverdagsbruk eller spesielle anledninger.

Tekniske spesifikasjoner

  • Dimensjoner: 32 x 200 mm
  • IP-klassifisering: IP20 - Ikke vannbestandig
  • Strømkilde: 230V

Med en IP20 klassifisering er denne lampen ikke egnet for bruk i våtrom eller utendørs, men den vil fungere optimalt i tørre og innendørs omgivelser. Den hvite fargen gir et rent og moderne uttrykk som enkelt kan kombineres med ulike interiørstiler.

Enten du trenger ekstra belysning på kjøkkenet, i gangen eller på kontoret, vil denne fleksible kobleren fra Spectrum være et pålitelig valg. Den kombinerer stil og funksjonalitet på en elegant måte, og vil lyse opp rommet på en effektiv og behagelig måte.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

174,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Dybde200 mm.
MaterialeAluminium