SPS 2-kontakt T2 høyre, svart Spectrum

sp.WOJ+05188



Produktbeskrivelse

SPS 2-kontakt T2 høyre i svart Spectrum er et pålitelig og stilrent belysningsprodukt som er perfekt for en rekke ulike bruksområder. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, garanterer dette produktet et naturlig lys som fremhever og viser frem alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er til belysning av stue, kjøkken, gang, eller kontor.

Produktspesifikasjoner

  • Dimensjoner: 165 x 32 x 100 mm
  • Tilkobling: Må kobles til 230V forsyning
  • IP-klassifisering: IP20 (Ikke vannbestandig)

Dette belysningsproduktet er enkel å montere og installere, og gir en jevn og behagelig belysning der det trengs. Enten det er for å skape en hyggelig atmosfære hjemme, eller for å bedre arbeidsforholdene på kontoret, vil SPS 2-kontakt T2 høyre i svart Spectrum være et pålitelig valg.

Den elegante svarte fargen på produktet vil også bidra til å smelte inn i ulike interiørstiler og gi et stilrent uttrykk. SPS 2-kontakt T2 er perfekt for innendørsbruk, men husk at det ikke er vannbestandig, så det anbefales å unngå bruk i fuktige omgivelser.

Med fokus på kvalitet, funksjonalitet og design er dette belysningsproduktet en investering som vil gi glede og nytte i lang tid fremover. Skap den rette stemningen og lyssettingen med SPS 2-kontakt T2 høyre i svart Spectrum.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

163,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Bredde165 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium