SPS Connector 2 T2 Venstre Hvit
Spectrum

sp.WOJ+05189



SPS Connector 2 T2 Venstre Hvit, Spectrum

Må kobles til 230V forsyning. Denne SPS Connector 2 T2 i hvit farge fra Spectrum er en pålitelig og stilren belysningsløsning for ethvert rom. Den er designet for å gi høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om det er til arbeidsplasser, butikker, hjemmet eller andre steder, vil denne SPS Connector 2 T2 skape en behagelig atmosfære med sin gode lyskvalitet.

Dimensjoner: 165 x 32 x 100 mm. Den kompakte størrelsen gjør det enkelt å montere og plassere denne SPS Connector 2 T2 hvor som helst i rommet, enten det er på veggen eller i taket. Den hvite fargen passer også godt inn i de fleste interiørstiler og vil bidra til å gi rommet et moderne og rent utseende.

Viktig informasjon:

IP20: Denne SPS Connector 2 T2 er ikke vannbestandig og bør derfor ikke brukes i fuktige omgivelser. Det anbefales å installere den i tørre områder for optimal ytelse og holdbarhet.

Med enkel tilkobling til en 230V forsyning, er denne SPS Connector 2 T2 enkel å installere og bruke. Den vil gi deg pålitelig og effektiv belysning som passer til de aller fleste behov. Enten det er til generell belysning, spotbelysning eller annet formål, vil denne SPS Connector 2 T2 bidra til å skape et lyst og trivelig miljø.

Enten du trenger belysning til arbeidsplassen din, butikken din eller hjemme, vil denne SPS Connector 2 T2 Venstre i hvit farge fra Spectrum være et pålitelig valg med høy kvalitet og god lysytelse.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

163,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Bredde165 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium