SPS T-kobling høyre hvit Spectrum

sp.WOJ+05183



Beskrivelse av SPS T-kobling høyre hvit Spectrum

Dette er en høykvalitets T-kobling i hvitt design fra Spectrum som er ideell for bruk i ulike belysningsprosjekter. Med sine dimensjoner på 165 x 32 x 100 mm passer den perfekt inn i de fleste miljøer. Denne T-koblingen er spesielt designet for å gi et jevnt og naturlig lys med en god fargegjengivelse.

Viktige data om produktet:

  • Tilkobling: Må kobles til 230V forsyning
  • Lyskvalitet: RA-verdi på 80-85 for vakkert og genuint lys som viser alle farger naturlig
  • Dimensjoner: 165 x 32 x 100 mm
  • IP-rating: IP20 (Ikke vannbestandig)

Denne T-koblingen fra Spectrum er laget med fokus på kvalitet og ytelse. Med en høy RA-verdi på 80-85 sikrer den en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de fleste behov. Enten det er for belysning i hjemmet, på kontoret eller i en annen type bygg, vil denne T-koblingen bidra til å skape et behagelig og funksjonelt lysmiljø.

Det hvite designet gjør at denne T-koblingen enkelt kan integreres i ulike estetiske miljøer uten å skille seg for mye ut. Den er enkel å montere og kan brukes både innendørs og i tørre omgivelser. Vennligst merk at denne T-koblingen er ikke vannbestandig og bør derfor ikke brukes i våte områder.

Med SPS T-kobling høyre hvit Spectrum kan du være sikker på å få en pålitelig og effektiv belysningsløsning som vil møte dine behov for lys og design. Enten du trenger ekstra belysning på kjøkkenet, i stuen eller på kontoret, kan denne T-koblingen bidra til å skape et godt lysmiljø som passer dine preferanser.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

163,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Bredde165 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium