SPS 2-tilkobling til høyre sort Spectrum

sp.WOJ+05184



Beskrivelse av SPS 2-tilkobling til høyre sort Spectrum

Produktet: SPS 2-tilkobling til høyre sort Spectrum er en høykvalitets belysningsløsning som er designet for å tilby enestående lyskvalitet og effektivitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer dette produktet et naturlig og vakkert lys som gjengir alle farger på en genuin måte.

Dimensjoner: Produktet har følgende dimensjoner - 165 x 32 x 100 mm, noe som gjør det kompakt og enkelt å montere i ulike omgivelser.

Strømkrav: SPS 2-tilkobling til høyre sort Spectrum må kobles til en 230V strømkilde for å fungere. Det anbefales å få hjelp av en profesjonell elektriker for installasjonen.

Lyskvalitet: Med en høy RA-verdi på 80-85, er lyskvaliteten til SPS 2-tilkobling til høyre sort Spectrum av høy standard. Dette sikrer at lyset er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er til hjemmebruk eller i profesjonelle omgivelser.

Værbeskyttelse: Det er viktig å merke seg at produktet har en IP20-rating, noe som betyr at det ikke er vannbestandig. Det bør derfor ikke brukes utendørs eller i våte omgivelser.

Alt i alt er SPS 2-tilkobling til høyre sort Spectrum et pålitelig og effektivt belysningsprodukt som tilfredsstiller behovene for lys av høy kvalitet. Med sin kompakte størrelse og enkel tilkobling, er det en praktisk løsning for ulike belysningsprosjekter. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å bestille produktet til ditt neste belysningsprosjekt.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

163,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Bredde165 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium