Koblingsstykke for SPS2 skinner
Rett, hvit, Spectrum

sp.WOJ+05173




Produktbeskrivelse

Dette hvite SPS 2 koblingsstykket er en praktisk og pålitelig løsning for å koble sammen LED-striper eller andre lyskilder som krever en 230V strømforsyning. Med dimensjoner på 70 x 32 mm passer den lett inn i de fleste installasjoner og sørger for en enkel og sikker tilkobling.

Viktigste egenskaper:

  • Lyskvalitet: SPS 2 koblingsstykket leverer høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset det produserer viser alle farger på en naturlig og nøyaktig måte, noe som er ideelt for ulike bruksområder.
  • Dimensjoner: Med sine kompakte dimensjoner på 70 x 32 mm tar denne koblingsenheten minimalt med plass og er enkel å montere.
  • Strømforsyning: Produktet kobles til en standard 230V strømforsyning, noe som gjør det enkelt å integrere i eksisterende lysinstallasjoner.
  • IP20-klassifisering: Vær oppmerksom på at dette produktet har en IP20-klassifisering, noe som betyr at det ikke er vannbestandig. Det bør derfor ikke brukes i områder med høy fuktighet eller risiko for vannsprut.

Med sin enkle design og pålitelige ytelse er SPS 2 koblingsstykket et godt valg for de fleste belysningsbehov. Enten det er hjemme, på kontoret eller i et kommersielt miljø, vil dette produktet bidra til å skape et vakkert og behagelig lysmiljø.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

58,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
RA>= 80
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde32 mm.
Bredde70 mm.
MaterialeAluminium