P-P kabel LED strips kontakt 10mm

sp.WOJ+01574



Detaljert beskrivelse av P-P kabel LED strips kontakt 10mm

Data om produktet: Må kobles til 12V forsyning.

Høy lyskvalitet: Produktet har en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Dimmbar: Denne LED stripen kan dimmes, noe som gir deg muligheten til å justere lyset etter dine behov og ønsker.

Enkel å installere: Med en P-P kabel kontakt på 10mm er det enkelt å koble LED stripene til strømforsyningen. Perfekt for DIY prosjekter og hjemmebruk.

Multifunksjonell: Disse LED stripene er allsidige og kan brukes i ulike settinger som belysning på kjøkken, stue, soverom, gang, bar eller butikk.

Lang levetid: LED teknologien sørger for en lang levetid på produktet, slik at du kan nyte godt av det vakre lyset i lang tid fremover.

Energibesparende: LED teknologien er energieffektiv og vil bidra til lavere strømregninger sammenlignet med tradisjonelle lyskilder.

Leveres komplett: Produktet leveres med alt du trenger for å komme i gang med installasjonen, inkludert monteringsutstyr og bruksanvisning.

Størrelse: Denne P-P kabel LED stripen har en bredde på 10mm, noe som gjør den enkel å plassere og montere i ulike omgivelser.

Farge: LED stripene gir et vakkert og jevnt lys i en behagelig fargetemperatur som passer godt til de fleste interiørstiler.

Oppgrader hjemmet ditt med disse energieffektive og allsidige LED stripene. Med høy lyskvalitet og mulighet for dimming, kan du skape den perfekte belysningen som passer dine behov og ønsker.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

18,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
DimbarJa
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Spenning12V
Dimensjoner