MR16 LED 4W 12V 38GRK
Kald Hvit, med Linse, Spectrum

sp.WOJ+14097



Produktbeskrivelse

Dette MR16 LED-lyset er en energieffektiv belysningsløsning med et forbruk på kun 4W. Det er designet med en MR16 / GU5.3 fatning som gjør det enkelt å installere i ulike lamper og armaturer. For å fungere, må det tilkobles en 12V strømkilde.

Lysytelse

Med en lysstyrke på 400 lumen og en fokusert lysstråle på 38 grader, gir dette LED-lyset et kontrollert og kraftig lys. Dette er ideelt for å belyse spesifikke områder eller gjenstander med presisjon.

Lyskvalitet

Produktet har en høy lyskvalitet med en RA-verdi80-85, noe som betyr at det gjengir farger på en naturlig og levende måte. Dette er viktig for å opprettholde et estetisk og behagelig miljø. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og sikrer en god visuell opplevelse.

Design

Dette LED-lyset har kompakte dimensjoner på 50 x 49 mm, noe som gjør det enkelt å integrere i forskjellige belysningsapplikasjoner. Med en kald hvit fargetemperatur og en linse for å optimalisere lysfordelingen, sikrer dette lyset et klart og skarpt lys.

Merk: Vennligst sørg for at du har riktig strømforsyning på 12V for å sikre riktig funksjon av dette LED-lyset.

Dette MR16 LED-lyset med 4W er en pålitelig og effektiv løsning for belysningsbehov i ulike settinger. Enten det er i hjemmet, på kontoret eller i kommersielle lokaler, vil dette LED-lyset gi deg pålitelig belysning med høy kvalitet og lang levetid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

67,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Lysstyrke400 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning12V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Bredde50 mm.
Dybde49 mm.