Aquatique 7W
IP54, Varm Hvit, Hage (Skrå)



Produktbeskrivelse

Aquatique 7W er en allsidig hagebelysning som kombinerer stilig design med høy funksjonalitet. Med en effekt på 7W og behov for tilkobling til en 230V strømkilde, er denne lampen ideell for å lyse opp utendørsområder som hager, terrasser eller gangstier.

Lysstyrke og kvalitet

Med en imponerende lyseffekt på 400 lumen og en RA-verdi på 80-85, garanterer Aquatique 7W en høy lyskvalitet som skaper et naturlig lys som fremhever alle farger på en vakker måte. Denne lyskvaliteten er ideell for de fleste bruksområder og vil sikre et behagelig belysning i utendørsområder.

Fargetone

Den varme hvite fargetonen på 3000K gir en avslappende atmosfære og bidrar til å skape en koselig stemning i hagen. Det varme lyset fra Aquatique 7W vil skape et behagelig miljø hvor man kan nyte utendørsområdet på kveldstid.

Holdbarhet

Med en IP54 beskyttelse tåler Aquatique 7W fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som gjør den egnet for utendørs bruk selv i regnvær. Den integrerte lyskilden gjør lampen enkel å installere og vedlikeholde, slik at du kan nyte belysning av høy kvalitet uten bekymringer.

Med Aquatique 7W kan du oppgradere hagen din med stilfull og funksjonell belysning som vil skape en hyggelig stemning og bidra til å forlenge kveldene utendørs. Enten du ønsker å markere gangstier, lyse opp plantene dine eller skape en stemningsfull atmosfære, er denne hagebelysningen et flott valg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

629,00 kr inkl. mva.

  • Varm

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke400 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
MaterialeAluminium