Algine 6W CCT+Dim Wi-Fi Spectrum Smart firkantet, innfelt

sp.SLI038018CCT



Effektiv og smart belysning med Algine 6W CCT+Dim Wi-Fi Spectrum Smart firkantet, innfelt

Algine 6W CCT+Dim Wi-Fi Spectrum Smart firkantet, innfelt er en høykvalitets LED-lyskilde designet for å levere effektiv og justerbar belysning til ethvert rom. Med en effekt på 6W gir denne lyskilden en lysstyrke på 520 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset og eliminerer skygger og blending.

Denne smarte lyskilden kan kobles til en 230V strømforsyning for enkel og praktisk bruk. Den integrerte Wi-Fi-kompatibiliteten gjør det enkelt å styre lysstyrken og fargetemperaturen via en app på smarttelefonen eller nettbrettet. Du kan justere lyset for å passe dine preferanser og skape den ideelle atmosfæren for enhver anledning.

Med dimensjoner på 112 x 35 x 112 mm og en hul størrelse på 105 mm, passer denne innfelte lyskilden perfekt i de fleste tak- eller veggmonterte lysarmaturer. Den har en IP20 vurdering, noe som betyr at den ikke er egnet for våtrom, men er ideell for bruk i stue, soverom, kjøkken og andre tørre områder i hjemmet.

Med en lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, sikrer Algine 6W CCT+Dim Wi-Fi Spectrum Smart firkantet, innfelt et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Denne lyskilden er egnet for de aller fleste belysningsbehov, enten det er lesing, arbeid eller avslapning.

Den integrerte lyskilden eliminerer behovet for å bytte ut pærer, noe som gir en enklere og mer kostnadseffektiv løsning for belysning i hjemmet ditt. Med sin holdbare konstruksjon og energieffektive design, er Algine 6W CCT+Dim Wi-Fi Spectrum Smart firkantet, innfelt et pålitelig valg for moderne og stilbevisste forbrukere.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

174,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa, Smart Home
Lysstyrke520 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde35 mm.
Bredde112 mm.
Dybde112 mm.
Hullstørrelse105 mm.
MaterialePLASTIC, STEEL