Algine 12W
CCT+Dim, Wi-Fi, Spectrum Smart, Firkanet, Innfelt

sp.SLI038019CCT



Produktbeskrivelse - Algine 12W, CCT+Dim, Wi-Fi, Spectrum Smart, Firkanet, Innfelt

Effektiv belysning med Algine 12W

Algine 12W er en moderne og innovativ innfelt LED-downlight som er designet for å gi effektiv belysning i ethvert rom. Med en effekt på 12W og en lysstyrke på 1150 lumen, er dette en kraftig lyskilde som vil lyse opp rommet ditt på en jevn og behagelig måte.

Lyskvalitet og spredning

Med en høy lysspredning på 120 grader, sikrer Algine 12W en jevn fordeling av lyset, noe som er ideelt for å lyse opp større områder. Lyskvaliteten er også meget god, med en fargegjengivelsesindeks (RA-verdi) på 80-85. Dette betyr at lyset viser alle farger på en naturlig og nøyaktig måte, noe som er viktig for å skape et trivelig og behagelig miljø.

Tekniske detaljer

Dimensjonene på Algine 12W er 162 x 35 x 162 mm, og den krever en hul størrelse på 155 mm for montering. Produktet må kobles til en 230V strømkilde for å fungere optimalt. Det er viktig å merke seg at Algine 12W har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke egnet for bruk i fuktige omgivelser.

Smart og praktisk

Algine 12W er utstyrt med Wi-Fi-funksjonalitet, slik at den enkelt kan integreres i et smart-hjem system for enkel styring og justering av lyset. Den har også en Spectrum Smart-funksjon som gir mulighet for å justere fargetemperaturen etter behov, noe som er ideelt for å skape forskjellige stemninger i rommet. Den integrerte lyskilden gjør også installasjonen enkel og praktisk.

Samlet sett er Algine 12W en pålitelig og moderne belysningsløsning som vil oppfylle dine behov for effektiv og kvalitetsrik belysning i ethvert rom. Med sin høye lysstyrke, gode fargegjengivelse og smarte funksjoner, er denne innfelte LED-downlighten et utmerket valg for både hjemme- og profesjonell bruk.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

206,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa, Smart Home
Lysstyrke1150 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde35 mm.
Bredde162 mm.
Dybde162 mm.
Hullstørrelse155 mm.
MaterialePLASTIC, STEEL