12kW komplett 3-faset hybrid solcelleanlegg
Til takpapp eller ståltak, DEYE hybrid inverter, Sort i sort (TN-nett)

Komplett 12kW 3-faset hybrid solcelleanlegg til takpapp og ståltak med  DEYE inverter og alt tilbehør. 
 
V-Tac solcelleanlegget kommer med 12kW DEYE hybrid Inverter og med helt sorte solcellepaneler samt alle kabler og monteringstilbehør til papptak og ståltak.

Spesiell monteringsmetode som ikke bryter takbelegget!
Monteringsmetoden er hurtig og simpel via godkjent spesiallim i stedet for bruk av skruer som skåner takbelegget. Føttene limes direkte på takbelegget med det medfølgende spesiallimet.
Merk: For å sikre korrekt passform skal det være tilstrekkelig plass til beslagene som måler 270 mm x 90 mm.
 
Vårt solcelle-sett er personlig sammensatt av vår ekspert så du kan være sikker på at du får de delene du skal bruke til å sette opp ditt anlegg  på nettop din taktype. 
Du får:
Velg om du ønsker at dine solcellepaneler skal stå eller ligge ned, om du ønsker dem i 1 eller 2 rekker og hvor mange kW solceller du vil ha.

Antall paneler:
12,3kW - 30 stk. solcellepaneler (ca. 58kvm). 
13,1kW - 32 stk. solcellepaneler (ca. 62kvm).
13,9kW - 34 stk. solcellepaneler (ca. 64kvm). 
Vil du ha en mer energieffektiv løsning til ditt hjem? Så er V-Tac solcelleanlegg med 12kW hybrid inverter og monteringstilbehør det perfekte valget for deg! Med dette anlegget får du alt du trenger for å komme i gang med at produsere din egen grønne energi.
Anlegget passer perfekt til et hus med et årlig strømforbruk på ca.   10.000 - 12.000 kWh. 
Godkjent til det norske el-nett.
Tilfredsstiller kravene i EN 50549-1.
Anlegget er uten solcellebatteri - kjøpes separat.
V-Tac 410W Helt sort-i-sort monokrystallinsk solcellepanel er ikke kun elegant og stilfullt, men også utroligt effektivt takket være den seneste teknologi, herunder halverte celler. 
Du får 12 års produsentgaranti på produktmaterialene på solcellepanelene og 25 års lineær strømgaranti fra V-Tac. Finn mere informasjon om panelene her.
v-tac-green-logo
Garantien er understøttet af V-Tac som er en av Europas største virksomheter med produkter i 70 land og med en årlig omsetning på 1 mia. NOK, får du større sikkerhet for virksomhetens langsiktige eksistens sammenlignet med mindre virksomheter. 
Med den smarte DEYE 12kW hybrid inverter kan du enkelt lade opp batterierne fra solen og gjemme energien til senere bruk. Inverteren kan også lade opp fra el-nettet om natten når prisen er lav og selge tilbake om morgenen eller gjemme strømmen til senere på dagen.
 
Med en ladeeffekt på 240Amp kan denne inverter håndtere opp til 36 paneler mod sør eller 48 mot øst/vest og understøtte opp til 10 parallel forbundne lavspenningsbatterier. Du får 5 års produdentgaranti på inverteren. Læs mere om inverteren her: Finn mere informasjon om DEYE 12kW intverter her.
Med alt dette udstyret følger det også med monteringstilbehør til takpapp og ståltak/ taksteinsplater, så du kan enkelt og hurtig komme i gang med å installere anlegget. Så hvorfor vente? Gjør noe godt for både miljøet og din lommebok med dette fantastiske solcelleanlegget.
Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Datasheet
- Datasheet

Mer informasjon

-7%

118 201,00 kr inkl. mva.

109 926,93 kr inkl. mva.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 12,3
  • 13,1
  • 13,9
  • Stående
  • Liggende

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner