10kW komplett 3-faset hybrid solcelleanlegg
Til eternitt eller stål-profiltak, DEYE hybrid inverter, Sort i sort (TN-nett)

Komplett 10kW 3-faset hybrid solcelleanlegg til eternitt og stål profiltak med  DEYE inverter og alt tilbehør. 
 
400V, 3-faset, Kompatibel til TN-nett og IT-nett.
 
V-Tac solcelleanlegget kommer med 6kW DEYE hybrid Inverter og med helt sorte solcellepaneler samt alle kabler og monteringstilbehør til eternitt og stål profiltak.
 
Vårt solcellesett er personlig satt sammen av vår ekspert så du kan være sikker på at du får de delene du skal bruke til å sette anlegget opp på netopp din taktype. 
 
Du får:
Velg om du ønsker at dine solcellepaneler skal stå eller ligge ned, om du ønsker dem i 1 eller 2 rekker og hvor mange kW solceller du vil ha.
 
Antall paneler:
10,6kW - 26 stk. solcellepaneler (ca. 50kvm). 
11,4kW - 28 stk. solcellepaneler (ca. 55kvm).
12,3kW - 30 stk. solcellepaneler (ca. 59kvm).  
 
Vil du ha en mer energieffektiv løsning til ditt hjem? Så er V-Tac solcelleanlegg med 10kW hybrid inverter og monteringstilbehør det perfekte valget for deg! Med dette anlegget får du alt du trenger for å komme i gang med at produsere din egen grønne energi.
 
Anlegget passer perfekt til et hus med et årlig strømforbruk på ca.  8.000 - 10.000 kWh.
 
Godkjent til det norske el-nett.
Tilfredsstiller kravene i EN 50549-1.
Anlegget er uten solcellebatteri - kjøpes separat.
 
V-Tac 410W Helt sort-i-sort monokrystallinsk solcellepanel er ikke kun elegant og stilfullt, men også utroligt effektivt takket være den seneste teknologi, herunder halverte celler. 
 
Du får 12 års produsentgaranti på produktmaterialene på solcellepanelene og 25 års lineær strømgaranti fra V-Tac. Finn mere informasjon om panelene her.
 
v-tac-green-logo
Garantien er understøttet af V-Tac som er en av Europas største virksomheter med produkter i 70 land og med en årlig omsetning på 1 mia. NOK, får du større sikkerhet for virksomhetens langsiktige eksistens sammenlignet med mindre virksomheter. 
 
Med den smarte DEYE 10kW hybrid inverter kan du enkelt lade opp batterierne fra solen og gjemme energien til senere bruk. Inverteren kan også lade opp fra el-nettet om natten når prisen er lav og selge tilbake om morgenen eller gjemme strømmen til senere på dagen.
 
Med en ladeeffekt på 210Amp kan denne inverter håndtere opp til 28 paneler mod sør eller 34 paneler mot øst/vest og understøtte opp til 10 parallel forbundne lavspenningsbatterier. Du får 5 års produdentgaranti på inverteren. Læs mere om inverteren her: Finn mere informasjon om DEYE 10kW intverter her.
 
Med alt dette udstyret følger det også med monteringstilbehør til takpapp og ståltak/ taksteinsplater, så du kan enkelt og hurtig komme i gang med å installere anlegget. Så hvorfor vente? Gjør noe godt for både miljøet og din lommebok med dette fantastiske solcelleanlegget.




Dokumenter og attester:
- Datasheet
- Datasheet

More details

79 403,00 kr tax incl.

  • 1
  • 10,6
  • Stående

På lager.


Data sheet

Lys
Effekt og spænding
Dimensioner