LEDlife svart skinnespot 24W
Flicker free, 125lm/w, 3-faset

LED-skinnepot for 3-fasers skinnesystem.

Lysstyrke: 125lm/w

Passer standard 3-fasede (4-tråds) skinner og IKEA Skeninge.LEDlife svart skinnespot 24W

Dette produktet er en svart skinnespot med en effekt på 24W, som erstatter en tradisjonell pære med en effekt på 85W. Denne skinnespoten må kobles til en 230V strømkilde for å fungere.

Lysstyrken på denne skinnespoten er 3100 lumen, noe som gir et sterkt og klart lys. Men det som virkelig skiller dette produktet fra andre er den ekstra høye lyskvaliteten, som har en relativ fargegjengivelsesindeks (RA-verdi) på 90-95. Dette betyr at lyset viser fargene på en levende og naturlig måte, og er ideelt for selv de mest krevende situasjonene.

En annen fordel med dette produktet er at det er flicker free, eller flimrerfri. Dette gjør det egnet for personer og dyr som er sensitive for flimmer, og også for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, garanteres lang og sikker drift opp til 50.000 timer. I tillegg vil lysstyrken kun reduseres minimalt over tid. Dette skyldes også kombinasjonen av en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som sikrer at produktet har en lang levetid.

Denne skinnespoten kommer i fargetonen varm hvit (3000K). Den varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til en koselig stemning.

Med en størrelse på 155 x Ø80 mm, er denne skinnespoten kompakt og lett å plassere. Den har også en integrert lyskilde, som betyr at man ikke trenger å bytte ut pærer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

815,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • 38°

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke3100 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk24w
Erstatt85w
Spenning230V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Bredde155 mm.
Diameter80 mm.