LEDlife svart skinnespot 24W
Flicker free, 125lm/w, 3-faset

LED-skinnepot for 3-fasers skinnesystem.

Lysstyrke: 125lm/w

Passer standard 3-fasede (4-tråds) skinner og IKEA Skeninge.LEDlife svart skinnespot 24W er et praktisk og energieffektivt alternativ til tradisjonelle belysningsløsninger. Med en imponerende effekt på 24W, erstatter denne LED-spoten en 85W lyspære, noe som betyr at du kan nyte godt av et kraftig og sterkt lys uten å måtte bekymre deg for høye energikostnader.


For å kunne fungere optimalt, må LEDlife svart skinnespot 24W kobles til en 230V forsyning. Når det er gjort, vil du kunne nyte godt av en lysstyrke på hele 3100 lumen. Men det er ikke bare mengden lys som imponerer - kvaliteten på lyset er også av ypperste klasse. Med en RA-verdi på 90-95, kan du være sikker på at dette produktet vil gi deg et levende og naturlig lys som vakkert viser alle farger.


En annen fordel med LEDlife svart skinnespot 24W er at den er flicker free, eller flimrerfri. Dette betyr at den passer for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.


Kvaliteten på LED-spoten sikres ved å bruke LED av høyeste kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker drift på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du være sikker på at LEDlife svart skinnespot 24W vil ha en lang levetid.


LEDlife svart skinnespot 24W kommer i en varm hvit fargetone på 3000K. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære i rommet, og bidrar til å skape en koselig atmosfære som er perfekt for avslapning og hygge.


Med dimensjoner på 155 x Ø80 mm og en integrert lyskilde, er LEDlife svart skinnespot 24W en enkel og praktisk belysningsløsning som passer perfekt til en rekke forskjellige rom og situasjoner. Enten du trenger lys på kjøkkenet, i stuen eller på kontoret, vil LEDlife svart skinnespot 24W være en pålitelig og effektiv løsning som vil gi deg godt lys i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

770,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • 38°

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke3100 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk24w
Erstatt85w
Spenning230V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Bredde155 mm.
Diameter80 mm.