LEDlife grå skinnespot 31W
Philips COB, Flicker free, RA90, 3-faset

100 lm/W LED-skinnepot for 3-fasers skinnesystem.

Lysstyrke: 3000 lumen.

Passer standard 3-fasede (4-tråds) skinner, Global og IKEA Skeninge.LEDlife grå skinnespot 31W er et fantastisk produkt som gir deg mange fordeler. Denne LED-lampen er designet for å erstatte en gammeldags 85W-lys, og den har en imponerende lysstyrke på 3000 lumen. Dette gjør den til en perfekt løsning for alle som ønsker å ha et sterkt og klart lys i hjemmet eller på arbeidsplassen.


En av de største fordelene med LEDlife grå skinnespot 31W er lyskvaliteten. Den har en RA-verdi på 90-95, noe som sikrer et levende og naturlig lys som viser alle farger på en vakker og sprudlende måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner, og den vil gi deg et fantastisk lys som vil vare lenge.


En annen fordel med LEDlife grå skinnespot 31W er at den er flimrerfri. Dette betyr at den passer perfekt for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Du kan være sikker på at du får et klart og stabilt lys som vil gi deg fantastiske bilder og videoer.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid. Dette betyr at du vil ha et produkt som vil gi deg fantastisk lys i mange år fremover.


LEDlife grå skinnespot 31W kommer i to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm hvit gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral hvit gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Dimensjonene på LEDlife grå skinnespot 31W er 155 x Ø100 mm, og den leveres med integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe ekstra lyskilder eller komponenter.


Alt i alt er LEDlife grå skinnespot 31W et fantastisk produkt som vil gi deg fantastisk lys i mange år fremover. Med dens høye lyskvalitet, flimrerfri teknologi, og to forskjellige fargetoner å velge mellom, vil du ha et produkt som vil passe perfekt til dine behov og ønsker.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

941,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • 38°
  • Grå

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke3000 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk31w
Erstatt85w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde155 mm.
Diameter100 mm.