LEDlife grå skinnespot 31W
Philips COB, Flicker free, RA90, 3-faset

100 lm/W LED-skinnepot for 3-fasers skinnesystem.

Lysstyrke: 3000 lumen.

Passer standard 3-fasede (4-tråds) skinner, Global og IKEA Skeninge.Produktbeskrivelse

LEDlife grå skinnespot er en kraftig og energieffektiv lyskilde som passer perfekt til alle slags belysningsbehov. Med en effekt på 31W kan den erstatte en tradisjonell 85W lyskilde, noe som gir en betydelig energibesparelse. Denne skinnespoten er designet for å kobles direkte til en 230V strømforsyning, noe som gjør installasjonen enkel og problemfri.

Skinnespoten har en lysstyrke på imponerende 3000 lumen, noe som gir et sterkt og klart lys. Men det er ikke bare lysstyrken som gjør dette produktet spesielt. Den har også en ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Dette betyr at den viser farger på en levende og naturlig måte, og passer derfor selv for de mest krevende lysforholdene. Enten det er i en butikk, på et kontor eller i et hjem, vil denne skinnespoten sørge for å vise alle farger på en vakker og sprudlende måte.

En annen viktig funksjon ved denne skinnespoten er at den er flicker free, eller flimrerfri. Dette betyr at den ikke forårsaker flimring i lyset, noe som kan være problematisk for både dyr og mennesker som er følsomme for dette. Den kan også brukes i fotografering eller videopptak, hvor flimring kan skape uønskede effekter.

Med bruk av LED av høyeste kvalitet, kan du være trygg på at denne skinnespoten vil ha en lang og pålitelig levetid. Den er designet for å vare opp til 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Den har også en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling for å sikre optimal ytelse og lang levetid.

Fargetoner på lyset

Du kan velge mellom to fargetoner for lyset: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, hvor det varme lyset bidrar til å skape en koselig stemning. Nøytral fargetone derimot, gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste objekter vil se helt naturlige ut.

LEDlife grå skinnespot har en kompakt design med dimensjoner på 155 x Ø100 mm. Den har en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å skifte pærer. Skinnespoten er et pålitelig og kvalitetsprodukt som vil oppfylle alle dine belysningsbehov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

941,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • 38°
  • Grå

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke3000 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk31w
Erstatt85w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde155 mm.
Diameter100 mm.