V-Tac hvit skinnespot 7W
Samsung LED chip, 3-faset

LED skinnespotter til 3-faset, Global og IKEA Skeninge, med innbygd driver.V-Tac hvit skinnespot 7W er et fantastisk produkt som gir en utmerket lysstyrke på 490 lumen. Med en effekt på 7W og behov for tilkobling til en 230V forsyning, er dette en kraftig og pålitelig skinnespot som leverer lys av høy kvalitet.


En av de mest imponerende funksjonene til denne skinnespoten er dens ekstra høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 90-95, kan man være sikker på at lyset vil være levende og naturlig, og at alle farger vil bli vakkert og sprudlende vist frem. Lyskvaliteten er så god at den kan takle selv de mest krevende situasjonene.


Produktet er utstyrt med Samsung LED chip og leveres med en 5 års produsent garanti. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan man være sikker på at produktet vil ha en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan man forvente at dette produktet vil ha en lang levetid.


V-Tac hvit skinnespot 7W finnes i en varm hvit (3000K) fargetone. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 180 x 40,5 x 50 mm og IP20-klassifisering (ikke vannbestandig), er dette produktet både kompakt og praktisk å bruke.


Alt i alt er V-Tac hvit skinnespot 7W et utmerket produkt som leverer kraftig og pålitelig lys av høy kvalitet. Med sin lange levetid og fantastiske lyskvalitet, vil dette produktet definitivt være en god investering for alle som søker en pålitelig og effektiv skinnespot.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

753,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar
  • 24°
  • Hvit

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke490 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde40,5 mm.
Bredde180 mm.
Dybde50 mm.