LEDlife hvit skinnespot 28W
Flicker free, Citizen LED, RA90, 3-faset

95 lm/W LED-skinnepot for 3-fasers skinnesystem.

Lysstyrke: 2700 lumen.

Passer standard 3-fasede (4-tråds) skinner og IKEA Skeninge.LEDlife hvit skinnespot 28W er et kraftig og energieffektivt produkt som erstatter en 85W glødepære. Produktet må kobles til en 230V forsyning for å fungere, og har en imponerende lysstyrke på 2700 lumen. Den ekstraordinære lyskvaliteten med en RA-verdi på 90-95 sikrer et levende og naturlig lys som viser alle farger vakkert og sprudlende. Lyskvaliteten er så god at den kan brukes selv i de mest krevende situasjonene.


Produktet kommer i to varianter: dimbar og ikke dimbar. Den dimbare varianten lar deg justere lysstyrken etter behov og ønske, mens den ikke-dimbare varianten gir en konstant lysstyrke. LEDlife hvit skinnespot 28W er også flicker-free, som gjør den egnet for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Dette er også et pluss for de som er følsomme for flimmer.


Med LED av høyeste kvalitet kan du forvente en lang og sikker drift på opptil 50 000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktet har også en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som bidrar til å forlenge levetiden ytterligere.


Det er to fargetoner å velge mellom: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige.


Produktet har dimensjoner på 155 x Ø80 mm og har en integrert lyskilde. Dette gjør det enkelt å installere og gir en ren og elegant utseende. Med LEDlife hvit skinnespot 28W kan du forvente en lang levetid og enestående lyskvalitet som gir et vakkert og naturlig lys.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- Bikubegitter til LEDlife 28W skinnespots

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

1 072,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Dimbar
  • 38°
  • 60°
  • Hvit

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke2700 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk28w
Erstatt85w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Bredde155 mm.
Diameter80 mm.