15W/m RGB COB-LED strip
5m, IP20, 24V, COB LED

IP20.COB-480.RGB.24V

RGB COB LED strip 24V.

COB LED uten synlig avstand mellom LED diodene, Dette får lyset til å fremstå som en uavbrutt stripe.

Kan klippes for hver 3 cm.

Det er tape på baksiden av stripen så den kan enkelt festes på vannrette flater.

Limet bør suppleres hvis stripen skal brukes på porøse og ujevne flater. 

Hvis stripen skal henge og lyse nedover bør det suppleres med ekstra lim. 15W/m RGB COB-LED stripe, 5m, IP20, 24V, COB LED

Dette 15W/meter COB-LED-stripen er et kraftig og fargerikt belysningsalternativ som passer perfekt til ulike bruk. Stripen må kobles til en 24V-strømforsyning for å fungere. Den har et høyt lysutbytte og en høy spredning på 120 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset.

COB-LED-stripen har dimensjoner på 10 mm, noe som gjør den enkel å montere og plassere etter behov. Den er IP20-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den kun brukes innendørs eller beskyttet mot fuktighet.

Med sin fleksible og bøybare design kan denne COB-LED-stripen tilpasses ulike former og overflater. Den kan brukes til dekorative formål, som belysning av innendørsområder, skilting, og mye mer. Den RGB-fargefunksjonaliteten gir mulighet for et bredt spekter av farger, som kan tilpasses etter stemning og behov.

Produktet gir enestående energieffektivitet og lang levetid, slik at du kan nyte lysende og fargerike omgivelser i lang tid. Det er viktig å merke seg at denne COB-LED-stripen må kobles til en egnet 24V-strømforsyning for å unngå skade på produktet og for å sikre optimal ytelse.

Enten du ønsker å gi et løft til hjemmet ditt med fargerike lysdioder, skape et spennende utstillingsvindu, eller forbedre atmosfæren på et arrangement, vil denne 15W/m RGB COB-LED-stripen være et ideelt valg.

Mer informasjon

840,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Spredning120 grader
RA>= N/A
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Spenning24V
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde10 mm.