V-Tac 4W/m RGB+CCT LED stripe, komplett sett
5m, 60 LED per meter, inkl. controller og strømforsyning, IP65

VT-5050.set.2628

V-Tac 4W/m RGB+CCT LED stripesett er det perfekte valget for å skape atmosfærisk og fleksibel belysning. Dette settet inneholder alt du trenger for å komme i gang med å skape en unik atmosfære i hjemmet eller bedriften.

  • RGB+CCT-teknologi: Med denne funksjonen kan du bytte mellom varmt, nøytralt og kaldt hvitt lys, samt blande RGB-farger slik at du kan tilpasse belysningen til dine behov og ønsker.
  • Enkel installasjon: Settet kommer med en kontroller og strømforsyning, noe som gjør det enkelt å installere og komme i gang med en gang.
  • Appkontroll: Med appkontroll kan du enkelt og bekvemt styre belysningen fra smarttelefonen eller nettbrettet. Du kan justere farger, lysstyrke og tilpasse belysningen etter dine preferanser.
  • Høy kvalitet: LED stripesettet er IP65-klassifisert, noe som betyr at det er støv- og vanntett. Den kan derfor brukes både innendørs og utendørs.



V-Tac 4W/m RGB LED stripe, komplett sett, 5m, 60 LED per meter, inkl. controller og strømforsyning

Dette V-Tac LED-stripe settet er perfekt for å tilføre farger og stemning til ditt hjem eller utendørsområde. Med en effekt på 4W per meter og 60 LED-lys per meter, kan du være sikker på at lyset vil være tilstrekkelig og jevnt fordelt.

En av de viktige egenskapene til denne LED-stripen er den høye spredningen på 120 grader. Dette betyr at lyset vil bli jevnt fordelt og gi en behagelig belysning uten noen mørke områder. Dette er spesielt viktig hvis du bruker stripen som stemningsbelysning, da det vil skape en behagelig og avslappende atmosfære.

En annen fordel med denne LED-stripen er muligheten til å dimme lyset. Dette gir deg full kontroll over lysstyrken og lar deg tilpasse belysningen etter dine behov. Enten du vil ha dempelig belysning for å skape en avslappet atmosfære, eller sterkt lys for å belyse et område, kan du enkelt justere lysstyrken med den medfølgende kontrolleren.

Dimensjonene på LED-stripen er 10 x 2 mm, noe som gjør den slank og enkel å montere. Den kan enkelt festes på ønsket overflate uten å ta opp mye plass. Med en IP65-klassifisering kan du også bruke denne LED-stripen utendørs. Den er vanntett og motstår vannsprut og regn, slik at du trygt kan bruke den på terrassen, i hagen eller på andre utendørsområder.

Dette V-Tac komplettsettet inkluderer alt du trenger for å komme i gang med belysningen. Du får en 5 meter lang LED-stripe, en controller for å justere belysningen og en strømforsyning for å drive LED-stripen. Med dette settet kan du enkelt installere og nyte den vakre belysningen i ditt hjem eller utendørsområde.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

706,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB+3in1
DimbarJa
Spredning120 grader
Forbruk og spenning
Forbruk4w
SpenningsintervallAC:100-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde2 mm.
Bredde10 mm.