Metalhalogen pære
100W, R7SMetalhalogen pære er en utmerket lyskilde for både hjemmebruk og profesjonell belysning. Med en kraftig 100W effekt og en R7S fatning, gir denne pæren en lysstyrke på imponerende 8000 lumen. Det betyr at du får et sterkt og klart lys som er ideelt for områder som krever mye belysning, som for eksempel lager og industrielle områder.


En av de beste funksjonene til denne metalhalogenpæren er at den kan dimmes. Det gir deg kontroll over lysstyrken, slik at du kan justere belysningen etter behov. Enten du vil ha et sterkt og klart lys til arbeid eller en mer dempet belysning for en koselig atmosfære, kan denne pæren tilpasses etter dine ønsker.


En annen fordel med denne metalhalogenpæren er fargetonen på lyset. Den finnes i nøytral hvit (4200K), som gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Det betyr at du kan jobbe i et lyst og klart miljø uten å bli sliten av sterke farger eller skarpe kontraster.


Når det gjelder størrelse, er denne metalhalogenpæren relativt liten med dimensjoner på 138 x Ø23 mm. Det gjør den enkel å installere og gir deg fleksibilitet når du skal plassere den i ulike typer lamper og armaturer.


Alt i alt er denne metalhalogenpæren et utmerket valg for deg som ønsker en kraftig og fleksibel lyskilde. Med en lysstyrke på 8000 lumen, nøytral fargetone og mulighet for dimming, vil denne pæren gi deg det perfekte lysmiljøet både hjemme og på jobb.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Forventet levetid: 7.000 timer.

Mer informasjon

326,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarJa
Lysstyrke8000 lumens
RA>= 65
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelR7S
Høyde138 mm.
Diameter23 mm.