Metalhalogen pære
100W, R7SBeskrivelse av Metalhalogenpære, 100W, R7S

Denne metalhalogenpæren er en kraftig lyskilde med en effekt på 100W og en R7S fatning, som gjør den enkel å installere i ulike lysarmaturer. Med en lysstyrke på 8000 lumen er denne pæren ideell for områder hvor god belysning er viktig, for eksempel arbeidsområder, butikker eller andre steder med behov for sterkt lys.

Det som skiller denne metalhalogenpæren fra andre er muligheten til å dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov og skape ulike atmosfærer. Denne funksjonen gir deg fleksibiliteten til å tilpasse belysningen etter situasjonen.

Fargetone på lyset

Denne pæren kommer i nøytral hvit (4200K) fargetone, som gir et perfekt og effektivt arbeidsmiljø. Lyset har en nøytral fargetone uten blå eller gule toner, noe som gjør opplyste omgivelser virker helt naturlige. Denne fargetonen er spesielt egnet for områder hvor naturlig belysning er viktig for å opprettholde nøyaktighet og komfort.

Med dimensjonene 138 x Ø23 mm passer denne pæren godt til ulike typer lamper og armaturer, og kan enkelt integreres i eksisterende belysningssystemer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Forventet levetid: 7.000 timer.

Mer informasjon

326,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarJa
Lysstyrke8000 lumens
RA>= 65
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelR7s
Høyde138 mm.
Diameter23 mm.