Metalhalogen pære
100W, R7SProduktbeskrivelse

Denne metallhalogenpæren med R7S-fatning er perfekt for deg som trenger kraftig belysning. Med en effekt på 100W kan den levere imponerende 8000 lumen, noe som gjør den ideell for større områder som trenger godt lys. Fatningen er R7S som gjør den enkel å montere og er kompatibel med de fleste lamper som bruker denne typen fatning.

Det som gjør denne pæren ekstra attraktiv er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov og skape den perfekte atmosfæren i rommet. Enten du trenger sterkt arbeidslys eller ønsker å skape en avslappende stemning, kan du enkelt tilpasse belysningen til dine preferanser.

Med en fargetone på 4200K, tilbyr denne pæren et nøytralt hvitt lys. Dette skaper det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, da lyset er uten blå eller gule toner som kan påvirke fargeoppfatningen. Med dette nøytrale lyset vil opplyste motiver virke helt naturlige, noe som er ideelt for f.eks. fotostudioer eller arbeidsplasser der nøyaktig fargegjengivelse er viktig.

Med dimensjonene 138 x Ø23 mm er denne metallhalogenpæren kompakt og enkel å håndtere. Du kan enkelt erstatte eksisterende pærer med denne modellen uten behov for store endringer eller justeringer.

Oppgrader belysningen din med denne metallhalogenpæren med R7S-fatning. Med en effekt på 100W, en lysstyrke på 8000 lumen og muligheten til å dimmes, kan du enkelt tilpasse belysningen etter behov og skape den perfekte atmosfæren i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Forventet levetid: 7.000 timer.

Mer informasjon

326,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarJa
Lysstyrke8000 lumens
RA>= 65
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelR7S
Høyde138 mm.
Diameter23 mm.