Vanntett blå LED modul
1,44W, IP68, 12V, Perfekt til skilt og spesialløsninger

Prisen gjelder for et modul.

Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellom.
4 stk. 2835 SMD LED chips per modul.
1,44W vanntett LED modul.
8 cm ledning mellom modulene.
20 moduler har et samlet forbruk på 30W.Vanntett blå LED modul, 1,44W, IP68, Perfekt til skilt og spesialløsninger

Den vanntette blå LED-modulen er designet for å imøtekomme behovene til skilt- og spesialløsninger der det er nødvendig med solid belysning som tåler vann og fuktighet. Med en effekt på 1,44W og behov for 12V-strømforsyning er denne LED-modulen både energieffektiv og enkel å installere.

Med en lysstyrke på 120 lumen og en bred lysspredning på 160 grader, gir denne LED-modulen en jevn fordeling av lyset som er ideell for skilt og spesialløsninger som krever optimal synlighet. Uansett om det er utendørs skilt, reklameskjermer eller andre belysningsbehov, vil denne LED-modulen sikre sterkt og klart lys.

Med dimensjoner på 37 x 6,8 x 37 mm kan den enkelt integreres i forskjellige applikasjoner. Enten det er for å erstatte eksisterende belysning eller for nye installasjoner, vil denne LED-modulen sørge for at lyset blir levert der det er behov for det.

En viktig funksjon ved denne LED-modulen er dens IP68-sertifisering, som garanterer at den er vanntett. Dette gjør at modulen kan brukes under vann på en dybde opptil 1 meter, og sikrer pålitelig ytelse i fuktige og våte forhold. Dette er spesielt nyttig for utendørs miljøer som kan utsettes for regn, snø eller andre værforhold.

Samlet sett, med sin kraftige effekt, bred lysspredning og vanntette design, er denne blå LED-modulen et ideelt valg for skilt- og spesialløsninger som krever pålitelig og holdbar belysning. Enten det er for kommersielle eller private formål, vil denne LED-modulen sikre at ditt budskap eller logo blir presentert på en attraktiv og synlig måte.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

Mer informasjon

22,00 kr inkl. mva.

  • Blå

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeBlå
Lysstyrke120 lumens
Spredning160 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.44w
Spenning12V
Spenningsintervall12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde6,8 mm.
Bredde37 mm.
Dybde37 mm.