Vanntett LED modul
1,5W, IP67, 12V, Perfekt til skilt og spesialløsninger

Prisen gjelder for et modul.

Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellom.
3 stk. 2835 SMD LED chips per modul.
1,5W vanntett LED modul.
8 cm ledning mellom modulene.
20 moduler har et samlet forbruk på 30W.Vanntett LED modul, 1,5W, IP67

Den vanntette LED-modulen med en effekt på 1,5W er et allsidig og pålitelig lysprodukt som passer perfekt for ulike typer belysningsbehov. Med muligheten til å kobles til en 12V strømkilde, gir denne LED-modulen en lysstyrke på 120 lumen med en bred lysspredning på 120 grader, som sikrer en jevn fordeling av lys over et stort område.

Fargetone på lyset

Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner for LED-lyset ditt. Varm hvit (3000K) fargetone skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for steder der du ønsker å skape en koselig stemning. På den annen side gir Kald hvit (6000K) fargetone et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, ideelt for spesielle bruksområder som lakkeringshaller og akvarier.

Dimensjoner

Den vanntette LED-modulen har følgende dimensjoner: 87 x 10 x 15 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å installere i ulike miljøer.

IP67 Vanntett

Med en IP67 kapslingsgrad er denne LED-modulen vannbestandig og beskyttet mot støv, noe som gjør den ideell for utendørs bruk eller steder der fuktighet kan være et problem. Vær oppmerksom på at selv om den er vanntett, bør den ikke være nedsenket i vann i lengre perioder.

Den vanntette LED-modulen er et pålitelig og energieffektivt lysprodukt som vil gi deg den belysningen du trenger, enten det er for generell belysning eller spesifikke bruksområder. Med valgmuligheter for fargetemperatur og en solid konstruksjon som tåler tøffe forhold, er dette den perfekte løsningen for dine belysningsbehov.


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

Mer informasjon

17,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke120 lumens
Spredning120 grader
Forbruk og spenning
Forbruk1.5w
Spenning12V
Spenningsintervall12V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde10 mm.
Bredde87 mm.
Dybde15 mm.