27W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.27W.sq.cw

Arbeidslys/ekstralys 27W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K27W LED Arbeidslys for Bil, Lastebil, Traktor, Trailer og Utrykningskjøretøyer

Dette 27W LED arbeidslyset er ideelt for bruk på biler, lastebiler, traktorer, trailere og utrykningskjøretøyer. Med en kald hvit fargetemperatur og muligheten til å arbeide med både 12V og 24V, vil dette lyset gi deg den perfekte belysningen uansett hvilket kjøretøy du bruker det på.

Viktige Produktdata:

  • Effekt: 27W
  • Lysstyrke: 3000 lumen
  • Fokusert lys: 30 grader

Dette LED arbeidslyset er konstruert for å gi deg en effektiv og kontrollert belysning. Med en lysstyrke på 3000 lumen, vil dette lyset lyse opp området foran kjøretøyet ditt og sikre god sikt og synlighet. Det har også et fokusert lys på 30 grader, som gjør at lyset blir konsentrert på ett område og gir deg økt kontroll.

Med dimensjoner på 85 x 100 x 18 mm, er dette arbeidslyset kompakt og enkelt å montere på kjøretøyet ditt. Uansett om du trenger ekstra belysning på vei eller under arbeid, vil dette LED arbeidslyset kunne oppfylle dine behov.

Vannbestandig og holdbar

Dette arbeidslyset har en IP67-klassifisering, noe som betyr at det er vannbestandig og tåler å bli brukt utendørs i ulike værforhold. Det kan motstå vannsprut og regn, men det anbefales å unngå at det blir nedsenket i vann over lengre tid.

Med en integrert lyskilde, trenger du ikke å bekymre deg for å kjøpe ekstra lyspærer eller utstyr. Dette LED arbeidslyset leveres komplett med alt du trenger for å oppnå den optimale belysningen.

Enten du bruker det for sikkerhetsformål, for å øke synligheten eller for å forbedre arbeidsforholdene, vil dette 27W LED arbeidslyset være et pålitelig valg. Bestill ditt i dag og dra nytte av dets kraftige og effektive belysning.

Mer informasjon

140,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke3000 lumens
Spredning30 grader
Forbruk og spenning
Forbruk27w
Spenningsintervall10-30V DC
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Bredde85 mm.
Dybde18 mm.