27W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.27W.sq.cw

Arbeidslys/ekstralys 27W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000KData om produktet:

Den 27W LED arbeidslyset er et kraftig og energieffektivt lys som er spesielt designet for bruk på bil, lastebil, traktor, trailer og utrykningskjøretøyer. Med sin kald hvite lysfarge og høye lysstyrke på 2200 lumen, sørger dette arbeidslyset for optimal synlighet og sikkerhet.

Dette arbeidslyset er designet for enkel installasjon og kan kobles til både 12V og 24V forsyning. Dette gjør det kompatibelt med en rekke kjøretøy og utstyr. Ved å erstatte en tradisjonell 220W lyskilde, gir dette LED-lyset et betydelig energisparing.

Med sin fokuserte lysstråle på 30 grader, sikrer dette arbeidslyset et kontrollert lysområde som er ideelt for ulike bruksområder. Enten det er nattarbeid på veien, landbruksarbeid eller annen industriell bruk, gir dette lyset optimal belysning for å utføre oppgavene på en effektiv og trygg måte.

Arbeidslysets dimensjoner på 85 x 100 x 18 mm gjør det kompakt og enkelt å montere på ulike steder på kjøretøyet eller utstyr. Det er også vannbestandig med en IP67-sertifisering, noe som betyr at det kan motstå vannsprut og støv. Men det kan ikke være under vann i lengre tid.

Denne arbeidslysenheten er utstyrt med en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en separat pære eller lampe for å bruke den. Den har også en forventet levetid på opptil 30 000 timer, noe som gjør det til et langsiktig og pålitelig valg.

Enten du trenger ekstra lys på kjøretøyet ditt for å forbedre sikkerheten eller trenger et pålitelig arbeidslys for industriell bruk, er det 27W LED arbeidslyset et utmerket valg. Med sin høye lysstyrke, energisparing og holdbarhet, vil dette lyset hjelpe deg med å fullføre oppgavene dine på en effektiv og trygg måte.

Mer informasjon

140,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke2200 lumens
Spredning30 grader
Forbruk og spenning
Forbruk27w
Erstatt220w
Spenning12V-24V
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Bredde85 mm.
Dybde18 mm.