27W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.27W.RD.cw

Arbeidslys/ekstralys 27W.

Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6500KProduktbeskrivelse

Det 27W LED arbeidslyset er designet for bruk i biler, lastebiler, traktorer og utrykningskjøretøyer. Med sin kraftige ytelse og holdbare konstruksjon er dette arbeidslyset ideelt for å opprettholde god sikt og sikkerhet under ulike arbeidsforhold.

Med en effekt på 27W tilbyr dette LED-arbeidslyset en bemerkelsesverdig lysstyrke på 3000 lumen. Dette sikrer at du har tilstrekkelig lys for å kunne jobbe effektivt, selv i mørke omgivelser. Arbeidslyset er utstyrt med et fokusert lys på 30 grader som gir en kontrollert lysfordeling, og sikrer optimalt lys på det ønskede området.

Arbeidslyset har en kompakt design med dimensjoner på 113 x 125 x 24 mm. Dette gjør det enkelt å montere og installere på forskjellige kjøretøyer. Takket være sin IP67-klassifisering er lyset også vannbestandig, noe som betyr at det kan tåle regn og fuktighet. Det må imidlertid ikke være nedsenket under vann i lengre tid.

En av fordelene med dette arbeidslyset er at det kommer med en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe en ekstra pære eller lyskilde. Lyset er kompatibelt med både 12V og 24V strømforsyninger, slik at det kan brukes i mange forskjellige kjøretøyer uten behov for ytterligere tilpasninger.

Det 27W LED arbeidslyset er en pålitelig og praktisk løsning for å forbedre sikt og sikkerhet under ulike arbeidsforhold. Med sin sterke lysstyrke, fokusert lysfordeling og holdbare konstruksjon, vil dette lyset være en pålitelig partner på veien eller arbeidsplassen.

Mer informasjon

156,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke3000 lumens
Spredning30 grader
Forbruk og spenning
Forbruk27w
Spenningsintervall10-30V DC
Dimensjoner
Høyde125 mm.
Bredde113 mm.
Dybde 24 mm.