18W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.18W.cw

Arbeidslys/ekstralys 18W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000K18W LED arbeidslys for bil, lastebil, traktor, trailer og utrykningskjøretøyer

Dette 18W LED-arbeidslyset er ideelt for å gi ekstra lys til kjøretøyet ditt og forbedre sikkerheten din på veien. Lyset er utformet spesielt for bruk i biler, lastebiler, traktorer, trailere og utrykningskjøretøyer. Med sin kraftige lysstyrke og fokuserte lysstråle vil dette arbeidslyset sikre optimal sikt selv under krevende forhold.

Den viktigste fordelen med dette 18W LED-arbeidslyset er at det erstatter 110W tradisjonelle lyskilder, noe som betyr at det gir deg samme lysstyrke med betydelig lavere strømforbruk. Dette gjør det ikke bare mer energieffektivt, men reduserer også belastningen på kjøretøyets elektriske system.

Dette arbeidslyset er kompatibelt med både 12V og 24V forsyningskilder for økt fleksibilitet. Du kan enkelt koble det til kjøretøyets eksisterende elektriske system uten behov for ekstra justeringer eller tilpasninger.

Lyset har en lysstyrke på 1100 lumen, noe som gir et sterkt og klart lys som sikrer optimal sikt på veien. Den fokuserte lysstrålen på 30 grader bidrar til å kontrollere lyset og forhindre blending av andre kjøretøy.

Dette arbeidslyset er IP67-klassifisert, noe som betyr at det er vanntett og kan motstå vannsprut og regn. Imidlertid bør det ikke senkes ned i vann i lengre tid. Dette gjør det ideelt for bruk i ulike værforhold og gir deg trygghet selv under utfordrende kjøreforhold.

Med sin integrerte lyskilde er det enkelt å installere og bruke dette arbeidslyset. Du trenger ikke å skifte ut pærer eller bekymre deg for vedlikeholdsoppgaver. Du kan enkelt feste lyset på kjøretøyets eksteriør og nyte godt av det ekstra lyset det gir.

Med dette 18W LED-arbeidslampen får du ikke bare et kraftig og energieffektivt lys, men også ekstra sikkerhet og trygghet på veien. Uansett om du bruker det på bilen din, lastebilen, traktoren eller andre kjøretøy, vil dette arbeidslyset gi deg optimal sikt og hjelpe deg med å takle selv de mørkeste veiene uten problemer.

Mer informasjon

403,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke1100 lumens
Spredning30 grader
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Erstatt110w
Spenning12V-24V
Dimensjoner