18W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, trailer, utrykningskjøretøyer, kald hvit, 12V / 24V

Work.18W.cw

Arbeidslys/ekstralys 18W.

Bil, Lastebil, Båt, Tilhenger, Utrykningskjøretøyer og innredning av kjøretøy.

Lys farge: kald hvit, 6000KIntroduserende tekst:.


Når det kommer til å arbeide i mørket eller i dårlig lysforhold, er det viktig å ha riktig utstyr for å sikre god synlighet og trygghet. Med det i tankene, har vi utviklet vår 18W LED arbeidslys - en kraftig og energieffektiv lyskilde som vil gi deg det lys du trenger når du trenger det mest.


Hoveddel 1 - Kraftig og energieffektiv:.


Med vår 18W LED arbeidslys kan du erstatte en 110W lyskilde og samtidig spare på energikostnadene. Det betyr at du kan arbeide lenge uten å bekymre deg for å tømme batteriet eller strømregningen. I stedet kan du nyte den kraftige lysstyrken på 1100 lumen og det fokuserte lyset på 30 grader som gir deg en kontrollert og presis lyskilde.


Hoveddel 2 - Tilpasningsdyktig og brukervennlig:.


Vår 18W LED arbeidslys er enkel å montere og kan kobles til en 12V-24V forsyning, noe som gjør den svært tilpasningsdyktig og brukervennlig. Uansett om du trenger å montere den på en bil, en båt eller en ATV, vil vår arbeidslys gi deg den lyskilden du trenger for å utføre jobben din effektivt og sikkert.


Hoveddel 3 - Solid og holdbar:.


Vår 18W LED arbeidslys er konstruert for å tåle tøffe forhold og vil gi deg pålitelig lyskilde når du trenger det mest. Med IP67-vannbestandighet kan du være trygg på at arbeidslyset vil tåle regn og fuktighet, selv om det ikke skal være under vann i lengre tid. Med integrert lyskilde vil du også være sikker på at du har en pålitelig lyskilde som vil vare lenge.


Avsluttende tekst:.


Samlet sett er vår 18W LED arbeidslys en pålitelig og kraftig lyskilde som vil gi deg det lyset du trenger når du trenger det mest. Enten du arbeider på en byggeplass, på en båt eller i en skog, vil vår arbeidslys gi deg den kontrollerte og presise lyskilden du trenger for å utføre jobben din effektivt og sikkert.

Mer informasjon

403,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarNei
Lysstyrke1100 lumens
Spredning30 grader
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Erstatt110w
Spenning12V-24V
Dimensjoner