LEDlife 80W LED arbeidslys
Bil, lastebil, traktor, trailer, 90° spredning, IP68 vanntett, 10-30V

LL.work.80HL.flood

LED arbeidslys 80W.


LED arbeidslampe på 80W fra LEDlife gir et godt lys, og kan enkelt monteres.

Lyset har en bred spredning på 90 grader, hvilket sikrer at lyset dekker et bredere område, enn ved smalere spredning.
Dette gir et godt lys rundtkjøretøyet.


Lampen er laget i aluminium, med monteringsbeslag i rustfritt stål. 

Virker med en bred spenningsflate fra 10-30V, så lampen kan brukes på både biler, båter, tilhengere, lastbiler mm.
Leveres med DT/DTP kabel.LEDlife 80W LED arbeidslys er et kraftig og effektivt lys som er ideelt for bruk i ulike arbeidsmiljøer. Med en effekt på 80W og mulighet for tilkobling til 12-24v forsyning, gir dette arbeidslyset en imponerende lysstyrke på hele 5200 lumen. Dette er mer enn nok til å lyse opp selv de mørkeste områdene, og gjør arbeidet enklere og mer effektivt.


Arbeidslyset har en høy lysspredning på 90 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du ikke vil oppleve noen mørke områder selv om lyset er montert på en høyde eller et sted med begrenset plass. LEDlife 80W LED arbeidslys er også utstyrt med en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe og installere separate lyskilder.


Med en diameter på Ø178 mm, er LEDlife 80W LED arbeidslys en kompakt og praktisk løsning for arbeidsområder med begrenset plass. Arbeidslyset er også IP67-sertifisert, noe som betyr at det er vannbestandig og kan tåle selv de tøffeste værforholdene. Men selv om det er vannbestandig, bør det ikke være under vann i lengre tid.


LEDlife 80W LED arbeidslys er en pålitelig og kraftig lyskilde som vil gjøre arbeidet ditt enklere og mer effektivt. Med sin høye lysstyrke og jevne lysspredning, vil du aldri gå glipp av noe i arbeidsmiljøet ditt. Og med sin kompakte størrelse og vannbestandighet, kan du være sikker på at det vil tåle selv de tøffeste forholdene.

Mer informasjon

1 800,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeKald hvit
Kald hvit lysfarge5700K
DimbarNei
Lysstyrke5200 lumens
Spredning90 grader
Forbruk og spenning
Forbruk80w
Spenning12-24v
Dimensjoner
Diameter178 mm.
MaterialeAluminium+PC