20-pakning LED-julelys inkludert fjernkontroll
Batteri, timerfunksjon, trådløs

we.53942

Skap magi med vårt trådløse LED-julelyssett!

Gjør deg klar til å oppleve en verden av festlig fortryllelse med vårt sett med 20 stk, trådløse LED-lys! Disse lysene, som hver måler 1,5 x 10 cm, vil spre den perfekte julestemningen i hjemmet ditt. Enten du ønsker å forvandle juletreet ditt til en eventyrlig skue eller spre lys og glede i hele huset ditt, har vi det perfekte settet for deg.

Fjernstyring for enkelhet og bekvemmelighet

Med vår 8-knapps infrarøde fjernkontroll er det enkelt å kontrollere disse vakre LED-julelysene. Slå dem av og på med ett trykk, sett en timer for 4 eller 8 timers drift, og bytt mellom 5 forskjellige lysstyrker og to lyseffekter - romantisk stearinlysflimmer eller kontinuerlig belysning. Med en imponerende rekkevidde på omtrent 5 meter kan du styre lysene fra hele rommet.

Designet til perfeksjon

Våre LED-lys ligner ekte stearinlys med sitt varmhvite lys og autentiske voksutseende. De skaper en atmosfære av hygge og varme som er uunnværlig i juletiden. De er også enkle å feste takket være de praktiske grønne krokodilleklemmene og et kuleledd som gjør det mulig å plassere dem nøyaktig der du ønsker på juletreet.

Batteridrevne og energieffektive

Disse LED-lysene drives av 1x AAA-batteri hver (20 stk. ikke inkludert i settet). Fjernkontrollen bruker 1x CR2025-batteri, som er inkludert. De er ikke bare vakre, men også energieffektive og miljøvennlige. De egner seg for innendørs bruk og har en IP20-vurdering.

Gjør deg klar for en magisk jul med vårt trådløse LED-julelyssett. Bestill settet ditt i dag og gi julen din ekstra glans!



20-pakning LED-julelys inkludert fjernkontroll, Batteri, timerfunksjon, trådløs

Dette settet med LED-julelys er perfekt for å skape en stemningsfull atmosfære i løpet av julehøytiden. Med totalt 20 lys, kan du enkelt dekorere både innendørs og utendørsområder for å skape et magisk julelysdisplay.

Med fjernkontrollen som følger med, kan du enkelt styre lysene utenfor rekkevidden. Dette gjør det praktisk å endre lysinnstillingene uten å måtte gå nær lysene. Fjernkontrollen gjør det også mulig å slå av og på lysene etter behov, noe som gir deg full fleksibilitet for å skape ønsket atmosfære når du vil.

En annen praktisk funksjon med dette settet med LED-julelys er den innebygde timerfunksjonen. Dette gjør det mulig å stille inn lysene til å slå seg av automatisk etter en forhåndsinnstilt tid. Det betyr at du kan glede deg over de vakre lyseffektene uten å bekymre deg for å slå av lysene senere. Dette er spesielt nyttig hvis du forlater huset eller går til sengs og vil spare energi.

LED-teknologien som brukes i disse lysene gir en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om du har røde eller hvite lys, vil de se strålende ut og skape en varm og hyggelig atmosfære i rommet.

En annen fordel med dette settet av LED-julelys er at de kan dimmes. Du kan enkelt justere lysstyrken etter behov for å skape den ønskede stemningen. Dette er spesielt nyttig når du vil ha litt dempet belysning for å skape en koselig og romantisk atmosfære.

Vær oppmerksom på at disse lysene har en IP20-rating, noe som betyr at de ikke er vanntette. De er derfor best egnet for innendørs bruk. Du kan trygt bruke dem på juletrær, i vinduer, på peisen og andre innendørsområder for å skape en magisk julestemning.

Dette settet med 20-pakning LED-julelys inkludert fjernkontroll, batteri, timerfunksjon og trådløs funksjonalitet er det ideelle valget for alle som ønsker å spre juleglede og skape en varm og koselig atmosfære i løpet av høytiden. Bestill ditt sett i dag og få en lysere og mer magisk jul!


Husk tilleggskjøp:
- AAA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Mer informasjon

457,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Dimensjoner